Terminalde tatil yoğunluğu

Kış aylarının gelmesi ile birlikte yoğunluğu azalan İnegöl Terminali’nde yılbaşı tatili yoğunluğu yaşanıyor. Terminal esnafı yolculuk yapmak isteyen vatandaşlara, tüm hatlarda biletlerin bu hafta tükeneceğini ifade ediyor.

Yayınlama: 30.12.2017
586
A+
A-

Kış aylarının başlaması ile birlikte yaklaşık 4 aydır yoğunluğu tamamen azalan İnegöl Terminalinde, yıl başı tatili yoğunluğu başladı. Biletlerin tükenme seviyesine geldiği İnegöl Terminalinde esnafın yüzü gülüyor.

 

Tüm hatlara biletlerin önümüzdeki hafta içi tamamen biteceğini söyleyen terminal esnafı, bilet fiyatlarında değişikliğin olmadığını , 120 TL ile en pahalı hattın Artvin, 20 TL ile en düşük hattın Eskişehir olduğunu belirttiler.






 

Terminaldeki son durum ile ilgili açıklamalarda bulunan terminal esnaflarından Sinan Erdem, “Yeni yıl ve sömestr  tatillerinin yaklaşması ile birlikte güzergah fark etmeksizin tüm araçlar ve hatlar yoğun. Şuan her şey esnafın istediği gibi. Esnafın yüzü gülüyor. Sömestr tatilinin sonuna doğru bu yoğunluğun olmasını bekliyoruz. Araçlarda artık son biletler kaldı, tükenmek üzere. Bir hafta içinde hiç bir güzergahta yer kalmaz. Bu yoğunlukta bile fiyatlarda bir değişiklik söz konusu değil. En pahalı hat 120 TL ile Artvin, en ucuz hat 20 TL ile Eskişehir” dedi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş