Terör operasyonları sürüyor teröristler bir bir yakalanıyor

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Ekipleri, gerek trafik noktalarında gerekse şehir içinde yaptığı ani operasyonlar ile terör sempatizanlarına geçit vermiyor. TEM Ekipleri, HİZB-UT TAHRİR Terör Örgütü Kurmak ve Yönetmek suçundan, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesinin 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasından dolayı yakalama emri olan şahısı yakaladı.

Yayınlama: 15.02.2018
563
A+
A-

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Ekipleri, FETÖ/PDY, DAEŞ, HİZB-UT TAHRİR gibi ilçemizde de yuvalanan terör örgütü mensuplarına göz açtırmıyor.

 

Geçtiğimiz aylarda bu kapsamda bir çok operasyon düzenleyen İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Ekipleri, son olarak da HİZB-UT TAHRİR terör örgütü mensubu bir şahsı düzenledikleri operasyonla yakaladı.






 

HİZB-UT TAHRİR  Terör Örgütü Kurmak ve Yönetmek suçundan, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesinin 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasından dolayı yakalama Emri olan T.Ü. (Koltuk İmalatçısı) isimli şahıs dün yakalandı.

 

Yakalanan şahıs sorgusunun ardından İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Terör faaliyetleri yürüten T.Ü, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bursa H Cezaevi’ne gönderildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş