Tırmanışa devam

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta kendi evinde Sarıyerspor’u 2-1 mağlup eden temsilcimiz İnegölspor’da açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Murat Yoldaş, “Tırmanışımızı devam ettirdiğimiz için sevinçliyiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İleriye daha umutla daha güzel bir şekilde baktığımızı düşünüyorum” dedi.

Yayınlama: 27.02.2018
574
A+
A-

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş,  sahamızda 2-1 mağlup ettiğimiz Sarıyer maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

İLERİYE UMUTLA BAKIYORUZ 






Bir ivme yakaladıklarını ve üst sıraları zorladıklarını belirten  Yoldaş, tırmanışı devam ettirmek istediklerini belirterek, “Yukarıdaki takımlarla aramızdaki puan farkını azaltmak için uğraşıyoruz. Ondada başarılı oluyoruz sanırım. Yine içeride zor bir maç oynadık. İlk devre futbol adına her şey vardı ama hiç aklımızda olmayan 2 tane sakatlık olunca, takımında ahengi, dengesi de bozuluyor. Böylelikle giden bir sistemde darbe yemiş oluyor. Ama çocuklarımız çok anormal şekilde mücadele ettiler. Oyun anlamında da öyle. Çok güzel bir skorla Sarıyer’i geçtiğimiz için ve yukarıya daha da tırmanışımızı devam ettirdiğimiz için sevinçliyiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İleriye daha umutla daha güzel bir şekilde baktığımızı düşünüyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş