‘Tüm sorunlarınızı bizlere iletebilirsiniz’

Yayınlama: 29.08.2023
23
A+
A-

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, beraberindeki İlçe Başkanı Hasan Eroğlu ve yöneticileri ile İnegöl’de protokol ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerin ardından parti içi programlarına da katılan Atmaca, “İlçe teşkilatımız aracılığıyla bizlere tüm sorunları iletebilirsiniz. Biz teşkilatımızla birlikte bu sorunların Ankara’da temsili için gerekli mücadeleyi vereceğiz” dedi.

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, İlçe Başkanı Hasan Eroğlu ve partililerle birlikte İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ve Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerin ardından Atmaca, parti içi toplantılara katıldı.






Programların ardından açıklamalarda bulunan Atmaca, şu ifadeleri kullandı:

“İnegöl’ümüz, ülkemiz ve Bursa’mız için kıymetli bir ilçe. Benim de gençliğimin uzun yıllarımın geçtiği bir ilçe. Bugün teşkilatımızla birlikte Kaymakam Eren Arslan’ı, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ’ı, Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir’i ziyaret ederek, İnegöl ile alakalı istişarelerde bulunduk. Tabi biz İnegöl’ümüzün sorunlarına ve ihtiyaçlarına hakimiz. Bizler milletvekilleri olarak köprü görevi kuran insanlarız. İnegöl’ümüzle alakalı tüm sorunlar ve ihtiyaçlar için aktif mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. İnegöl’de sık sık ziyaretler yaparak protokol, STK ve vatandaşlarımızla bir arada olacağız. Gerek bu programlar esnasında gerekse de ilçe teşkilatımız aracılığıyla bizlere tüm sorunları iletebilirsiniz. Biz teşkilatımızla birlikte bu sorunların Ankara’da temsili için gerekli mücadeleyi vereceğiz. Ülkemiz için, Bursa için İnegöl için Saadet Partisi kadroları olarak yorulmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş