Türkmen Boyları Federasyonu için çalışmaları aralıksız sürüyor

Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyonu kurulum çalışmaları için çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Gündüzlü kültür Yaşatma ve Dayanışma Derneği kurulum aşaması tamamlandı.

Yayınlama: 31.01.2019
1.472
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İbrahim Ertaş, “Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyonu’nu kurmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda, Muzal Gündüzlü kültür Yaşatma ve Dayanışma Derneği kuruldu. Ben buradaki kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Üzerlerine ne düştüyse hepsini yerine getirdiler. Manav, Yörük, Muhacirler olarak bu gibi oluşumları çoğaltacağız ve ardından da federasyonumuzu kuracağız. Bu kapsamda kurulan Muzal Gündüzlü kültür Yaşatma ve Dayanışma Derneği ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

 

Federasyon için çalışmaların sürdüğünü de ifade eden Ertaş, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Önümüzdeki günlerde yeni gelişmeler olacak. İnegöl’deki kardeşlerimizin desteğini alarak, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.






 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş