üLKü OCAKLARIN’DAN iYi PARTiYE SERT TEPKi

İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Demir, İyi Parti meclis üyesi Regaip Korkmaz’ın Haziran ayı belediye meclis toplantısında “Ülkü Ocaklarına zamanında yer istemiştik” diyerek yaptığı çıkışı sert eleştirdi.

Yayınlama: 11.06.2019
583
A+
A-
BOŞ BİR ÇABA İÇERİSİNDESİNİZ
İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Demir, İyi Partili Regaip Korkmaz’ın bu konuyu siyasi çıkarlar elde etmek için gündeme getirdiğini belirterek, “ Regaip Kokmaz beyefendi buradan elinize malzeme geçmez, boş bir çaba içerisindesiniz. Allah’a şükürler olsun ki Ülkücü Hareketin o mecliste sesi ve nefesi olan başı dik, bozkurt duruşlu 8 tane üyesi var” şeklinde konuştu.
 
BİZİM İÇ MESELEMİZDİR
Belediye Başkanı Alper Taban’ın Ülkü Ocaklarına yer konusunda tam destek sağladığını belirten Alparslan Demir, “ Bu sebeple kimse, Ülkücü camia üzerinden Ülkücü camianın avukatlığını yapmak  ya da herhangi bir tedarikçisi olmak konumunda bulunmasın. Zira Ülkü Ocakları tek gözlü odalarda kurulmuş ve cihana yayılmıştır. Yeni bir ocak binası meselesi bizim iç meselemizdir. Dışarda olduğun ve ebediyen dışarda kalacağını unutmaman temennisiyle” diyerek sözlerini sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş