Ülkücüler, Emirsultan’da bir araya geldi

Yayınlama: 01.01.2024
45
A+
A-

İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bingül ve yönetimi, yeni yıl etkinlikleri çerçevesinde bir araya gelerek Emirsultan Camii’nde yatsı namazını birlikte kıldı. Namazın ardından, katılımcılara şehitlerimizin anısına hayır lokması ikram edildi.

Yeni yılın ilk günlerinde gerçekleştirilen bu anlamlı buluşmada, İnegöl Ülkü Ocakları yönetimi ve üyeleri, birlik ve beraberlik içinde dualarını gerçekleştirdi. Yatsı namazının huzurlu atmosferinde, topluluk, vatanları uğruna şehit düşenleri anarak dualar etti.

Namazın sonrasında gerçekleştirilen lokma ikramıyla birlikte, cemaat bir araya gelerek dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirdi. Şehitlerimizin hatırasına yapılan hayır, katılımcıların birlikte paylaştığı duygusal bir anı oluşturdu.






Bu etkinlik, İnegöl Ülkü Ocakları’nın toplumla bütünleşme çabalarını ve milli birlik vurgusunu ön plana çıkaran anlamlı bir organizasyon olarak kayda geçti. İnsanlar arasında sevgi, saygı ve yardımlaşma bağlarını güçlendiren bu tür etkinlikler, toplumsal birlikteliği pekiştirme adına önemli bir rol üstleniyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş