Vatan olmadan iktidar olmaz

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa 2. Bölge Milletvekili adayı Hayati Bedir, Yenice Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette MHP’ye yönelik eleştirilere cevap veren Bedir, ” Vatan olmadan iktidarı ne yapacağız. Vatan olmazsa siyaset olmaz, devlet olmazsa siyaset olmaz. Devletimizi mi satacaktık” dedi.

Yayınlama: 04.06.2018
1.588
A+
A-

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı gerçekleştirilen programa  Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, Milliyetçi Hareket Partisi Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Hayati Bedir, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yöneticileri, Yenice Erzurumlular Derneği Başkanı Hayrettin Laçinkaya ve dernek üyeleri katıldı.

 

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Yenice Erzurumlular Derneği Başkanı Hayrettin Laçinkaya, ” Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili Adayı sayın Hayati Bedir  aramızda. Kendisi memleketimizin evladıdır,kendisi Erzurumludur. Öncelikle kendisine ve ekibine bu akşam derneğimizde olmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bizler Erzurumlular olarak bir hemşerimizi mecliste milletvekilliği konumunda görmekten onur ve gurur duyarız. Sayın Hayati Bedir’e çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum” dedi.






 

MİLLETVEKİLLİĞİNDE MHP

Daha sonra konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Hayati Bedir, ” 24 Haziran’da bir seçim var ve seçim sistemi artık değişti. Bundan 1 sene önce siz kıymetli vatandaşlarımızın oyu ile bir referandum yapıldı ve sistem değişti. Yeni sistemin adı Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi. Bu hükümet sisteminde memleketimizde hiç bir siyasi partinin oyu %51’e yetmediği için burada otomatik olarak ittifaklar ortaya çıktı. Artık memleketimizde baraj %50 artı 1. Bizlerde Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu noktada AK Parti ile birlikte ittifak kurduk. Bizler  Cumhurbaşkanı adayı çıkarmadık, adayımız sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ancak siz kıymetli hemşerilimizden, büyük Türk Milleti’nin evlatlarından milletvekilliği seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne  destek vermenizi bekliyoruz” dedi.

 

VATAN OLMADAN İKTİDAR OLMAZ

“24 Haziran’da yaşanacak olan seçim diğer seçimlerden çok farklı” diyerek devam eden Bedir, “Önceden siyasiler gelirlerdi, kimileri araba anahtarı vaat ediyordu, kimileri ev. Artık memlekette vaat dönemi bitti. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizimde vatandaşlarımızı ilgilendiren,sıkıntıları derman olacak söylemlerimiz ve beyanlarımız var. Ama daha önemli bir mesele var. Malumunuz bundan 1.5- 2 sene önce memleketimizde bir 15 Temmuz hadisesi yaşandı ve hep birlikte gördük. Buna kimileri darbe dedi,kimileri,tiyatro dedi,kimileri  demokrasi açığı dedi. Bu bildiğiniz Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, yani İslam Coğrafyası’nın kalbini işgal teşebbüsüdür. Allah’a şükür o gece Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı sayın Doktor Devlet Bahçeli çıkıp şunu söyledi; ‘ Biz seçilmiş hükümetin yanındayız, devletimizin yanındayız’ dedi. Devlet beyin o akşam ki çıkışı devlet kademelerinde bulunan memleketini seven insanlara cesaret oldu. Vatandaşlarımıza cesaret oldu ve hepimiz sokağa çıktık.Hamdolsun başaramadılar. Allah muhafaza 15 Temmuz akşamı batının şer güçleri ve memleketimizde hain topluluğu bunu başarmış olsalardı bu akşam hiç birimiz burada olmayacaktık. Belki Ramazan’ı idrak etmiş olmayacaktık. Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak 50 yıldır kendimizi zor bela anlattık Ama şükürler olsun ki 15 Temmuz akşamı bu millet gördü Milliyetçi Hareket Partisi’ni. Ne yapmaya çalıştığımızı gördü. Bizi bu noktada eleştirdiler, dediler ki iktidar elinize geldi niye elinizin tersi ile ittiniz. Vatan olmadan iktidarı ne yapacağız. Vatan olmazsa siyaset olmaz, devlet olmazsa siyaset olmaz. Devletimizi mi satacaktık” şeklinde konuştu.

 

 

ASGARİ ÜCRETTEN VERGİ ALINMAYACAK

” Sınırlarımızın öte tarafından evlatlarımız al bayrağa sarılı tabutlar ile buraya geliyor” diyen Bedir, “Bugün üç tane şehidimiz vardı, Allah şahadetlerini kabul etsin. Kimimizin kardeşi, kimimizin evladı.  Üç tane ocağa ateş düştü. Bugün bizler rahat oturalım diye, evimize rahat gidelim diye birileri canlarını teslim etti. Bizi ittifaktan dolayı eleştiriyorlar. Devlet ve memleket gidiyor. Evet, vatandaşlarımızın sıkıntıları var, bunları çok iyi biliyoruz. Ekonomik sıkıntılarımız var, kiminin emekliliği ile ilgili sıkıntısı var. Bunlarla ilgilide Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizlerin çözümleri var. Milliyetçi Hareket Partisi olarak seçim beyannamemizde her vatandaşımızı memnun edecek açıklamalar var. Kimi emeklilikte yaşa takılmış, bu sıkıntılar giderilecek. Kimi emekli olmuş, emekli maaşından memnun değil, bin TL’ni altında maaş alıyor. Bu farklar giderilecek. Asgari ücretler çalışan vatandaşlarımız memnun değil. Maaşlarından vergi alınmayacak. Bu Milliyetçi Hareket Partisi ve Devlet Bahçeli’nin sözüdür. Bugün Devlet bey çok büyük bir iş başardı. Mecliste 35 Milletvekili ile memleketi müdafaa etmeye çalışıyor ama gücü bir yere kadar yetiyor. Yaşananlar ortada,herkes görüyor. Bundan 2 sene öncesine kadar her yerde bombalar patlamaktaydı. Çünkü, hainler kanser mikrobu gibi memleketin her yerini sarmış durumdaydılar. Bugün batı, Avrupa, ABD memleketimiz ile ilgili türlü türlü algı operasyonları yapmaya çalışıyor. Bundan bir hafta öncesine kadar gecenin bir yarısında dolar aldı başını gitti. Bu memleket dolarla kurulmadı ki. Bu memleket şehit,şühada kanı ile kuruldu. Bugün memleketimizin içinde bulunduğu durum 100 sene öncesi ile aynı” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş