Vatandaşın isyanını kim duyacak?

Kantinlerin pandemi başlangıcında kapatılması, okulların da hala tam kapasite ile açılmamasının ardından kira bedelleri ile açıklama yapan kantinci esnaflarınsan Tufan Yüzer, yetkililere resmen ateş püskürdü.

Yayınlama: 08.11.2020
3.366
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan tufan yüzer, şu ifadeleri kullandı:

“Sayın yetkililer….
8 aydır kapalı olan Okul kantinlerini resmiyette açtınız.
Öğrencilerin gelip gelmeme hakkını ailelere bıraktınız. Sonuna kadar destekliyorum.
Ülkemizin içinde bulunduğu durumdan ötürü haklısınız. Lakin 800-1000 kişilik okullara gelen öğrenci sayısı 30 civarı bir çoğu evinden yiyeceğini getiriyor bu konudada diyecek sözüm yok. 8 aydır hiç bir destek sağlamadığınız kantincilerden kira beklentiniz nedir?
30 öğrenci günlük 5 tl den 150 tl ki 30 öğrencinin 20’si harcaya biliyor iken yine 30 diyorum.
Ayda 16 günden 2400 tl kazancın abartarak söylüyorum yarısı kar olsa ki imkansız en fazla %25 karı ile ki ben yine %50 diyorum 1200 tl para kalıyor.
En düşük bağkur 940 tl kalan 260 tl 300 tl si elektirik,su kaldı -40 tl vergisi algısı 200 tl kalan -240 tl bu dönem için belirlenmiş kira bedeli 340 tl kalan -580 tl muhasebe ücreti 200 tl den -780 tl yol masrafı ekstra giderler işçilik hizmet bizden olsun bari borçlandırmayın.
Yazık değilmi dalgamı geçiyorsunuz milyonluk vergileri silerken yazık değilmi küçük esnafa bunumu reva görüyorsunuz.
Bu mu adil düzen bu mu Adalet.
Avrupa Ülkelerinden Küçük bir örnek verirsek.
Almanya geçen sene vatandaşına 10 bin dolar karşılıksız yardım yaparken, Vatandaşlarına bu sene yine 10 bin dolar küçük esnafına yardım yapıyor.
Müslüman Ülkemiz faize,kapitalizme karşı olan Bizler Uygun faizli Kredi dağıtıyoruz. Ne acı bir örnek ki Ülkem,Milletim,Devletim ile gurur duyan ben den böyle bir sitem çıkması. Odalar sadece aidat mı topalayacak nerdesiniz sesinizi duyuramıyormusunuz bence siz de kapatın tezgahınızı.
Bizi Resmiyette ciddiye almayanlar İş kiraya gelince Fabrika işletmesi muamelesi yapanlar sadece seçim zamanı bizleride hatırlayanlar Hepinize Teşekkür eder saygılarımı sunarım”








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş