VATANDAŞLAR EVLERDE FARE AVLIYOR

Mahmudiye Mahallesi Göçmenler Sokak’ta evleri farelerin basmasının ardından vatandaşlar isyan etti. Bazı şahısların kuş beslediği için farelerin sokağa dadandığını belirten vatandaşlar, ilgili kurumlardan yardım bekliyor.

Yayınlama: 05.10.2020
3.498
A+
A-

Edinilen bilgilere göre Mahmudiye Mahallesi Göçmenler Sokak’ta ikamet eden vatandaşlar, son günlerde farelerin sokaklarında artması ve evlerin içine kadar girmesinin ardından adeta isyan etti.

 

Sokak üzerinde bulunan yeni binalarda da farelerin görülmesinin ardından vatandaşlar tedirgin olurken, gazetemize açıklamalarda bulunarak yetkililerden bu konuda yardım beklediklerini ifade etti.






 

İsmini vermeden açıklamalarda bulunan sokak sakinlerinden biri, “Mahallemizde son günlerde fareler artmaya başladı. Fareler sokak üzerinde birçok eve girince iyice tedirgin olduk. Evimizde sabaha kadar uyuyamıyoruz bazen” dedi.

 

Sözlerini sürdüren sokak sakini, şu ifadeleri kullandı:

 

“Sokağımızda birkaç kişi güvercin besliyor. Hem güvercinler hem de güvercinlere verilen yemlerden dolayı sokağı farelerin bastığını düşünüyoruz. Gerçekten bu konuda yardım bekliyoruz. Yeni binalarda dahi fareler görülmeye başladı. Buna bir son verilmezse, vatandaşlarımız daha ciddi sıkıntılarla karşı karşıya kalabilir”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş