YANLIŞ BİLGİ VERİLMİŞ

Geçtiğimiz günlerde Deydinler Mahallesi’nde yaşandığı iddia edilen intihar girişimi ile ilgili açıklamalarda bulunan İbrahim Ekimci, eşinin intihar etmediğini ve aldığı ilaçlardan dolayı zehirlendiğini belirterek, “Basın mensuplarına yanlış bilgi verilmiş” dedi.

Yayınlama: 17.02.2017
853
A+
A-

Eşinin Rabia Ekimci’nin intihar girişiminde bulunduğu gibi haberlerin kısa sürede ilçemizde geniş yankı uyandırdığını ve konu ile ilgili sürekli çevresinden telefon aldığını belirten İbrahim Ekimci, “Geçtiğimiz günlerde eşim ilaç kullanmış. Kullandığı ilacı tekrar kullanınca da zehirlenmiş. Bu konuda basın mensupları yanlış bilgilendirilmiş. Basın mensupları da sonuçta işini yapıyor ama durum öyle değil, eşim ilaçlardan dolayı zehirlendi” dedi.

 

Konunun ilçe basınında yer alması ile beraber akrabalarından sürekli telefon aldığını belirten İbrahim Ekimci, “Haberin gazetede yer alması ile beraber yakınlarımdan sürekli telefon aldım. Ama böyle bir şey söz konusu değil. Eşimin şu anda durumu çok iyi ve bir gün içinde taburcu olacak” şeklinde konuştu.






 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş