YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI

Kızılay İnegöl Şubesi tarafından hazırlanan ve içerisinde meşrubat bulunan yardım tırı, dualar eşliğinde Fırat Kalkanı Operasyonu bölgesine gönderildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kızılay İnegöl Şube Başkanı Varol Yılmaz, önümüzdeki günlerde Barış Pınarı Harekatı bölgesine de yardım tırı hazırlamak için çalışmalarda bulunacaklarını ifade etti.

Yayınlama: 15.10.2019
661
A+
A-

Kızılay İnegöl Şubesi, Fırat Kalkanı Operasyonu bölgesinde bulunan güvenlik güçleri ve ihtiyaç sahipleri için hazırlanan yardım tırını dualar eşliğinde bölgeye uğurladı.

 

Uğurlama töreninde açıklamalarda bulunan Kızılay İnegöl Şube Başkanı Varol Yılmaz, “Burada İnegöl halkının ve iş adamlarının gönül zenginliğine şahit oluyoruz. Allah razı olsun kendilerinden. Suriye’de daha önce Fırat Kalkanı Operasyonu Bölgesi olarak adı geçen, içerisinde gazlı gazsız, şekerli şekersiz ve sudan oluşan 30 paletlik yardım tırını gönderiyoruz” dedi.






 

Barış Pınarı Harekatı bölgesine yardım tırını göndermek istediklerini fakat bölgenin şuanda dağıtım için elverişli olmadığını belirten Yılmaz, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Bundan önce yaptığımız görüşmelerde, şuanda buranın içerisinde dağıtımın çok uygun olmadığını, önümüzdeki günlerde biraz daha ortamın şekillenmesi itibari ile içeride çalışmaların daha rahat yapılabileceği için gıda maddelerini Fırat Kalkanı Bölgesi’ne götürüyoruz. İnşallah oradaki güvenlik personelimize ve yardımcı unsurlarına, oradaki yetim ve ihtiyaç sahibi insanların gönüllerini serinletiriz. Hayır sahiplerine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde Barış Pınarı Operasyonu çerçevesinde bu bölgeye yardım göndermek isteyen hayırseverlerimiz olursa, biz kendilerine yardımcı olabileceğimizi ifade ediyoruz. Şimdiden yapacakları hayırlar için teşekkür ediyorum.”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş