Yeni kavşaklar yapılacak

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, beraberinde ki heyet ile birlikte çalışması tamamlanan Kurşunlu Kavşağı’nda incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Şahin, “Bursa istikametinde yeni köprülü kavşaklar yapılacak, onu da yeni arkadaşlarımız takip edecekler” dedi.

Yayınlama: 19.06.2018
533
A+
A-

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen incelemeye, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Karayolları 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu ve AK Parti İlçe Yöneticileri katıldı.

 

HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM






İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Bugün şehrimize güzel bir eserin kazandırılması noktasında yapılan çalışmayı yerinde görmek ve incelemek adına değerli milletvekilimiz ve karayolları bölge müdürümüzle beraber geldik. İnegöl’deki ulaşım ağlarının daha güvenli daha konforlu daha estetik hale getirilmesi için yapılan çalışmaların karşısında İnegöl’ümüz meyvelerini topluyor. Ben kıymetli vekilime ve bölge müdürümüze katkılarından ötürü teşekkür ediyorum. İnegöl’ümüze hayırlı olsun, inşallah bu güvenli bölünmüş yollar sayesinde kazalar yaşanmasın, trafik hızlı ve akıcı bir şekilde güvenli gerçekleşsin istiyoruz.  Hem bölgemize hem de ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

HÜKÜMETİMİZİN CİDDİ DESTEKLERİ VAR

Daha sonra konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, “2013 yılında Oylat’ta ve bizim Hasanpaşa dediğimiz kavşakları bitirmiştik. Lakin Hasanpaşa kavşağında kamulaştırmadan dolayı bir takım sorunlar vardı, kamulaştırma çok zaman alan bir süreç. Kamu ile gerçek tüzel kişilerin uzlaşmasıyla gerçekleşen bir süreç, şükür kamulaştırma süreci bitti. Hasanpaşa kavşağındaki dönüş kollarının tamamlanması uzun bir zaman aldı ve bu yollardaki aksaklıkları da gidermiş olduk Ankara dan Pazaryerine,Hasanpaşa’ya  veya Kurşunluya dönecek olan Kurşunludan çıkıp İnegöl, Bursa veya Ankara’ya gidecek olan veya Ankara dan gelip tekrar Ankara’ya dönecek olan yine aynı şekilde Bursa’dan gelip Bursa’ya dönecek olanlar için yol daha kontrollü bir hale getirildi. Aynı zamanda kavşağın yanında kalan Bilal köyüne de güzel bir yol yapılmış oldu. Köyün giriş çıkışları da düzenlenmiş oldu. Direkt olarak anayola çıkışta olabilecek hadiselerin önüne geçilmiş olacak. Yani giriş ve çıkış kontrollü hale gelmiş olacak. Görüyorsunuz İnegöl’ün hem Ankara hem de Bursa istikametinde hemşerilerimizin çok yoğun olarak kullandığı özellikle bu bölge çok köylerimiz, beldelerimiz var ve Pazaryeri ilçemiz var İnegöl’le çok irtibatlı o yüzden çok kullanılıyor bu kavşak ve istikamet.  yolun hem kotu yükseltildi hem de duble hale getirildi, gidiş geliş şeklinde.  Bugün burada bölge müdürümüz ve ekibiyle birlikte 2 hafta önce istediğimiz orta korkulukları da çaktıklarından ötürü teşekkür ediyorum.  Çok güzel oldu, buranın temizliği de yapıldıktan sonra zamanı gelince peyzaj çalışması da yapılacak. Bizde hemen aydınlatmayla ilgili UEDAŞ’la irtibata geçeceğiz ki zamanında yapılan ama verimsiz olan aydınlatmayı düzelterek çok daha kullanışlı bir hale gelsin.  Görüyorsunuz biz hizmeti hiçbir zaman için aksatmıyoruz ve işi de bırakmıyoruz. Çünkü bu tarz işler önemli vatandaşımıza maddi ve manevi zarar vermemesi için düzenliyoruz. Bu konuda da hükümetimizin çok ciddi destekleri var.  İnşallah Allah nasip ederse bundan sonrada Bursa istikametinde yeni köprülü kavşaklar yapılacak, onu da yeni arkadaşlarımız takip edecekler. Çevre yolunun mobilya ahşap sanayinin çıkış yoluyla ilgili projelerimizi de bitirdik inşallah gelecekte arkadaşlarımız buranın yapımıyla ilgili siyasi kararlığı gösterdiler mi burası da kazanılacak çok az kaldı. İnegöl den karayoluna çıkış veya İnegöl’ün iki istikametiyle ilgili karşıya geçişler alttan ve üstten bütün konforu sağlamaya çalışıyoruz. Hemşerilerimizin bize verdikleri desteğe layık olmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş