YENİ PROJELER İÇİN İSTANBUL’DA

İnegöl’de ikamet eden, ulusal kanallarda yayınlanan birçok dizide boy gösteren oyuncu Hayri Soylu, bu sene de dizilerde rol almaya devam edecek. Soylu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “İnegöl’ü en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapıyorum ve yapmaya da devam edeceğim” dedi.

Yayınlama: 30.07.2019
1.656
A+
A-

Bir çok dizide oyunculuk yapan İnegöllü Hayri Soylu, yeni dönem ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan oyuncu Hayri Soylu, “Bildiğiniz gibi ulusal kanallarda yayınlanan birçok dizide görev aldım bu dizilerde başrol olamasam da çeşitli karakterleri canlandırdım. Dizilerde Görev aldığımız dönemlerde gerek yönetmenler gerekse ulusal çapta tanınan oyuncularla bir araya gelme ve onlardan birçok şeyi öğrenme gibi tecrübeye sahip oluyorsunuz. Birçok tecrübeli oyuncu ile uzun soluklu konuşmalarımız oldu Bu konuşmalar da kendimi daha iyi nasıl geliştirebilirim ve memleketim İnegöl’ü daha iyi nasıl temsil edebilirim düşüncesi ile hareket ettim” dedi.

İstanbul’dan bir sinema filmi ve 2 dizi görüşmesi için çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Soylu, konuşmalarını şu ifadelerle sürdürdü, “Şu anda İstanbul’dayım. Bir sinema filmi ve 2 diziden teklif aldım. Bu teklifleri görüşmek ve değerlendirmek üzere İstanbul’a geldim. Diziler ülkemizde en çok izlenen diziler arasında. Sinema filmi ise gerçekten beğeni ile izlenecek filmler arasında olacağına inanıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Tüm İnegöllülerden dua bekliyorum”






Oyunculuk hedefi olan gençlere çağrıda bulunan Soylu, konuşmalarını şu ifadelerle sonlandırdı, “Benim genç kardeşlerime tavsiyem kesinlikle hayallerinin peşinden gitsinler. Bu konularla ilgili büyüklerinin tecrübelerinden faydalansınlar”

HABER SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş