YENiDEN REFAH HIZLANDI

Türkiye’nin yeni partisi Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı, bütün bitimleri ile çalışmalarını dört koldan sürdürüyor.

Yayınlama: 15.05.2019
864
A+
A-

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı İlhan Baykan, bir yandan ilçe merkezindeki mahallelerde teşkilatlanmanın devam ettiğini belirtirken, bir koldan da ilçemizin köylerinde teşkilatlanma çalışmalarına hız verdiklerini belirterek, “Maden ve Hocaköy kırsal mahallelerimizi ziyaret edip, Ramazan’ı şerif ayını köylülerimizle birlikte yaşıyoruz. İlçe halkımıza göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah tüm köylerimize ziyaretler gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Öte yandan Yeniden Refah Partisi İnegöl Kadın Kolları çalışmalarını hızla sürdürüyor. 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası münasebetiyle, İnegöl Devlet Hastanesi’ne ziyarette bulunan Yeniden Refah Partisi İnegöl kadın kolları yönetimi, hemşirelere karanfil dağıttı.






 

14 Mayıs eczacılar günü sebebiyle de çevre eczaneleri gezerek İnegöllü eczacıların gününü tebrik ettiler. Kadın Kolları Başkanı Avukat Gözde Çelik, “Önce insan diyerek halka hizmeti şiar edinmiş, insanların sağlıkları için çok önemli ve kutsal bir görevi ifa eden, bu yüce mesleğin mensubu bütün fedakâr, cefakâr hemşirelerimizin hemşireler haftasını kutluyorum, meslek hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş