YENİDEN REFAH’TAN KOGREYE DAVET

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, Pazar günü gerçekleştirilecek olan 1. Olağan Büyük Kongre öncesinde bir basın toplantısı gerçekleştirerek, İnegöllüleri kongreye davet etti.

Yayınlama: 14.11.2019
706
A+
A-

Yeniden Refah Partisi 1. Olağan Büyük Kongresi’ni 17 Kasım 2019 Pazar günü saat 09.00’da Ankara Spor Salonu’nda (Arena)  gerçekleştirecek.  Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan, “Yaşanabilir Türkiye için, yeniden büyük Türkiye için, yeni ve adil bir dünya için, burada huzur, burada adalet, burada bereket, burada refah var”  dedi.

 

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ






Parti kurulduktan bu yana İnegöl ilçe teşkilatı olarak çalışmalarını inanç ve gayretle sürdürdüklerini belirten İlhan Baykan, “Biz, burada gelecek, burada refah, burada adalet var diyoruz. Biz, Yeniden Refah Partisi olarak, eğitim sistemimizin bilimsel ve teknik kalitesi yüksek”  nitelikli nesiller yetiştiren bir sistem olması, adaletin gerçek manada tecelli ettiği, kuvvetin değil hakkın ve haklılığın üstün tutulduğu bir hukuk sistemini hayata geçirmek için, ülkemizde borç, faiz, beton, çimento ekonomisi  yerine, üretim, istihdam, ihracat ekonomisini  hâkim kılmak için, borca esir olmadan, ülkemizin kendi kaynaklarını kullanarak, üreten Türkiye’yi kurmak için, yeni ve adil bir dünya ile başta milletimiz olmak üzere bütün insanlığın adalet, huzur, barış ve refaha kavuşması için var gücümüzle çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

 

BURADA GELECEK VAR

İlçe kongresinden sonra aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Baykan, “İnegöl İlçe Başkanlığı olarak 17 MART 2019 tarihinde, ilçemizin her kesiminden insanımızın teveccühü ile gerçekleştirdiğimiz ilçe kongremizden sonra, mahalle mahalle, sokak sokak vatandaşlarımıza ulaştık. İlçemizde yapılan tarımdan, sanayiye, ulaşımdan, alt yapıya kadar, şehrimizin tüm ihtiyaçlarını, sıkıntılarını, çözüm bekleyen konularını yerinde inceledik, notlarımız aldık. Hemşerilerimizin gösterdiği büyük teveccühe layık olabilmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yaşanabilir bir Türkiye,  yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya hedeflerine ulaşma yolunda, “Burada Gelecek Var” sloganı ile 17 Kasım 2019 Pazar günü, İnegöl’ümüzden 12 otobüs olmak üzere Bursa’mızdan 72 otobüs ve 3600 kardeşimizle, tarihe tanıklık etmeye, tüm dünyaya sesimizi dalga dalga duyurmaya ve Ankara’nın en büyük kapalı spor salonu olan Ankara (Arena) Kapalı Spor Salonu’nda yaklaşık 45 bin vatandaşımızın katılacağı Yeniden Refah Partisi 1.Olağan Büyük Kongremize tüm halkımızı ve siz şehrimizin kıymetli basın mensuplarım davet ediyorum” şeklinde konuştu.

 

ÜCRETSİZ OTOBÜS KALDIRILACAK

Baykan sözlerini şu şekilde sonlandırdı; “Kongremize katılmak isteyen hemşerilerimiz için şehrimizden otobüsler kaldırılacaktır. Vatandaşlarımız her türlü bilgi ve irtibat için : 0 224 713 82 82 veya 0 538 862 30 65 numaralı telefonları arayabilirler. Yaşanabilir Türkiye için, yeniden büyük Türkiye için, yeni ve adil bir dünya için, burada huzur, burada adalet, burada bereket, burada refah var. Türkiye’miz ve milletimiz için burada gelecek var.”

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş