YERLİ OTOMOBİL İNEGÖL’DE ÜRETİLSİN İGİAD’TAN İTSO’YA DESTEK

İnegöl Genç İşadamları Derneği (İGİAD) Başkanı Hakan Özdemir, yerli otomobilin üretiminin İnegöl’de gerçekleştirilmesini isteyen İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’na destek verdi.

Yayınlama: 05.06.2017
554
A+
A-

İnegöl Genç İşadamları Derneği (İGİAD) Başkanı Hakan Özdemir, geçtiğimiz gün yerli otomobilin İnegöl’de üretilmesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak İTSO Başkanı Metin Anıl’a destek verdi.

 

İNEGÖL’Ü MARKA OLARAK DAHA DA ÖN PLANA ÇIKARTIR






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Genç İşadamları Derneği (İGİAD) Başkanı Hakan Özdemir, “Ticaret ve Sanayi Odamızın aldığı karara son derece saygılıyız. Ve kendisini her şekilde destekliyoruz. Bursa otomotiv ve tekstil sektöründe Türkiye genelinde ilk üç içerisinde. İnegöl’de düşünülen, hayal edilen bir otomobil gibi herkesin gözünde hayal olmuş bir ürünü üretmek Türkiye’de İnegöl’ün marka olarak daha da ön plana çıkartır. Böyle bir teknolojik durumun mobilya sektöründe ürünün daha elit bir şekilde üretilmesi, daha göz önüne çıkmamızı, daha katma değerli ürünler üretmemizi sağlar” dedi.

 

GERÇEKLEŞEN BİR DÜNYA HAYAL VAR HAYATIMIZDA

Otomotiv sektörü ile birlikte İnegöl’ün öğrenci kalitesinin de artacağına dikkat çeken Özdemir, “İnegöl’de bulunan meslek liselerinde ve meslek yüksekokulunda yaşadığımız öğrenci bulamayışımızın problemlerini otomobil üretimiyle başarabileceğimiz kanaatindeyim. Meslek liseleri daha önce sınavla öğrenci alıyordu. Böylelikle eski döneme dönerler. Kaliteli öğrenciler çıkar. Tabi bu zamana yayılacak bir durum. Hayaller her zaman hayal olarak kalmıyor, gerçekleşen bir dünya hayal var hayatımızda” ifadelerini kullandı.

 

İnegöl Üniversitesinin yakın zamanda kurulacağına dikkat çeken Özdemir, “Öğrencisiyle, sanayi sektörüyle, ihracatıyla, nüfusuyla Türkiye’de birçok ili geride bıraktık. Bu tür bir fabrikanın kurulması halinde İnegöl’ü dünyada bir vizyon olarak ön plana çıkaracaktır.

 

Özdemir, Otomotiv sektörünün kurulması ile İnegöl’ün konumu itibariyle ulaşımın daha da kolay olacağını da sözlerine ekledi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş