YİNE ÇAKTIN İSMET!

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca’nın, BESAŞ’ın fazla fiyatla ekmek sattığını ve yine de zarar ettiği iddiasını,’ İstanbul’ örneği ile açıklarken, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’tan cevap geldi. Aktaş, Karaca’ nın ‘İftira’ dolu açıklamasını belgelerle çürüttü.

Yayınlama: 23.01.2021
714
A+
A-

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama İsmet Karaca şu ifadeleri kullandı:

“BESAŞ, 1979’da CHP’li Bursa Belediyesi tarafından kurulmuş, üretime geçtiği günden buyana Bursa halkına ucuz ve sağlıklı ekmek ulaştırmıştır. Biraz gramaj farkı olmakla birlikte, İstanbul’da Halk Ekmek 1 liraya satılırken, Bursa’da BESAŞ ekmeği 1,75 liraya satılıyor ama BESAŞ 2019’da 3 milyon lira zarar etti. Çünkü AKP iktidarı BESAŞ’ı arpalığa dönüştürdü. Halkın cebinden elinizi çekin. BESAŞ yönetimine liyakatli kişiler getirilsin, Bursa’da ekmek fiyatları makul bir rakama indirilsin”

Vatandaşları iftiralarla yanıltmaya çalışan CHP İl Başkanı İsmet Karaca’nın açıklamasına, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’tan cevap gecikmedi.






Aktaş da sosyal medya üzerindeki iddialara cevap verecek, şu ifadeleri kullandı:

“Karaca yine çaktın.’ Biraz gramaj farkı’ demişsin açıklayalım: 4 Ocak’a kadar 250 gr. halk ekmek İstanbul’da 1 TL’ye satılırken; 400 gr. BBB BESAŞ ekmek Bursa’da 1,5 TL’den satılıyordu. 

Ayrıca; BESAŞ’ın 2020’de zarar etmediği yakında açıklanacak. Peki İBB Halk Ekmek’in ‘gramaj olarak bizden daha pahalı iken’ 2020’de kaç lira zarar ettiğini bir araştır istersen. Araştırma sonucunda bakalım kime teşekkür edeceksin… “

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş