YÜREKLERİ ISITTILAR

İdlip’deki çatışmalar nedeni ile ülkemizin sınırına kadar gelen mültecilerin ihtiyaçlarının giderilmesi için İnegöl Cumhuriyet İlkokulu tarafından u kampanyası başlatıldı.

Yayınlama: 03.01.2020
524
A+
A-

Kent Konseyi İyilik hareketi ve İnegöl Türk Kızılayı tarafından düzenlenen un yardım kampanyasına Cumhuriyet ilkokulu Müdürlüğü kendi bünyesinde başlattığı “Her sınıftan bir çuval un” projesiyle katkıda bulundu.

 

Proje kapsamında okul öğrenci, veli ve öğretmenleri bir hafta süresince topladıkları paraları Kızılay’ın ilgili hesabına yatırdı. Başlangıçta her sınıftan bir çuval un parası toplanması hedeflenirken, her sınıftan üç çuval un parası olarak toplam 3500 TL toplandı.






 

Proje koordinatör öğretmenleri Akif İlter ve Gülden Gündüz, Suriye’deki insanlık dramına duyarsız kalmanın mümkün olmadığını, Kızılay’ın böyle bir kampanyasını duyunca hemen organize olarak böyle bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

 

Okul Müdürü Ahmet Demir ise, coğrafyanın bir ateş topuna döndüğü, bu ortamda bütün mazlumların yüzünü ülkemize çevirdiğini, bu noktada hamiyetperver halkımız üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını, bu projenin de bunun bir parçası olduğunu, böyle anlamlı projede emeği olan bütün öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür ettiğini söyledi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş