Akhisar Spor, sil baştan yenileniyor

Yayınlama: 08.08.2023
150
A+
A-

Akhisar Spor Başkanı Menderes Acar, kulüp tesislerinin yeniden düzenlenmesi ve kulüp bünyesine kazandırdığı sponsorlar nedeni ile Akhisar Spor’un güzel günler göreceğini belirtti. Başkan Acar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “3-5 yıl içerisinde ayakları yere basan ve üst liglerde mücadele eden bir Akhisar Spor izletmek istiyoruz” dedi.

Özel konuların ele alındığı röportajda açıklamalarda bulunan Menderes Acar, öncelikli hedeflerinin tesislerin düzenlenmesi ve akabinde ise altyapı yatırımları olacağını ifade etti.






Altyapıya ciddi anlamda değer verdiklerini belirten Acar, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“Daha öncedeki demeçlerimde de özellikle altyapı konusunda bazı ifadeler kullanmıştım. Bu ifadelerim bazı kesimleri sanırım rahatsız etti. Özellikle tekrar ifade etmek istiyorum; bir oyuncuya verilen ücretler İnegöl’de çok yüksek. Ne rakamlar duyuyoruz, şaşırıp kalıyoruz. Bu rakamlar İnegöl’e ve spor camiamıza zarar vermektedir. Bir oyuncu düşünün bir kulüp ile anlaşıyor, daha sonra farklı bir kulübe transfer oluyor. Resmen rezillik. Bunun son örneğini de biliyorsunuz Doğugücü Spor Kulübü yaşadı. Ben buradan Yasin Uçkun Başkanımızı tebrik ediyorum. Özellikle açıkladığı konular TFF’nin amatör kulüpler üzerindeki kamburunu ortaya çıkardı. Aslında bu tüm kulüplerimiz tarafından biliniyor. Çeşitli mercilerde ifade de ediliyor ama bu amatör spor kulüplerinin nasıl yönetildiğine dair zerre bilgisi olmayan insanlar, bizleri bu duruma düşürüyor. Konumuza dönecek olursak çok büyük sıkıntılar var özellikle oyuncu ücretleri konusunda. Bu konuda ben tüm takımlarımıza şunu söylüyorum; Bursa’nın en başarılı Amatör takımları İnegöl’de. Artık bizler altyapı menşeli futbolcular yetiştirerek, İnegölspor’umuzda boy gösterecek ve bu şehri en iyi şekilde temsil edecek oyuncular yetiştirmeliyiz. Yoksa taşıma su ile değirmen dönmez. Hazır para gelsin dağıtalım olmaz. Oyuncu ile oturuyoruz, 500-600 binlerden bahsediyor. O kadar parayı bir arada görmeyen bir oyuncu bunu kulüplerimizden talep ediyor. Böyle saçmalık olamaz. Biz bu konuda üzerimize düşeni yapacağız. İnşallah İnegöl’deki tüm kulüplerimiz de bu konuda bizim gibi düşünür ve önümüzdeki yıllarda hep birlikte İnegöl’ü futbolcu fabrikasına çeviririz”

SPONSORLAR

İnegöl’de bir çok amatör kulüp bulunmasına rağmen, bütün takımların sponsor bulamasından dolayı mutluluk duyduklarını belirten Acar, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“Bildiğiniz üzere bizlerde geçtiğimiz günlerde Tanev Home ile bir sponsorluk anlaşması imzaladık. Bu anlaşma ile bir maddi gelir elde ettik. Ayrıca Tanev Home sahipleri değerli İsmail Tan ve Kardeşi Kenan Tan, bizlere her türlü desteği sunacaklarını da açıkladılar. Bu gibi sponsorluklar önemli. Ama bunun öncesinde İnegöl’deki özellikle kulüp başkanlarımız ve yöneticilerimiz işin altına elini sokması lazım. Bizler de duyuyoruz, ama duyduklarımıza inanmak istemiyoruz. Bu anlamda Akhisar Spor’umuz bir model olacağına inanıyorum. Tüm alanlarda kendimizi revize ederek, 3-5 yıl içerisinde ayakları yere basan ve üst liglerde mücadele eden bir Akhisar Spor izletmek istiyoruz. Bunlar bizim hayalimiz. Bu hayale ulaşmak için de şuanda ciddi çalışmalar yapıyoruz”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş