Doğan Spor altyapısı parlıyor

Yayınlama: 02.10.2024
58
A+
A-

Doğan Spor Yöneticisi Soner Yiğit, hafta sonu oynanan altyapı müsabakaları ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Sadece alt yapı parolasıyla çıktığımız bu yolda, gelinen mesafenin bizleri mutlu ettiğini söylemek isterim” dedi.

Doğan Spor Yöneticisi Soner Yiğit, hafta sonu oynanan altyapı müsabakaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yiğit, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Sırasıyla Cumartesi Günü U12 takımımız Alanyurt Spor karşısında kazandı ve aynı gün U14 takımımız Gençlergücü Spor karşısında kazandı.






Beraberinde Pazar günü önce U12 takımımız İnegölspor’u yendi. Arkasından Bursa’da oynanan deplasman maçında elit U18 takımımız Milletspor ile berabere kaldı ve 3 yaş grubumuzda haftayı kayıpsız kapattı.

Bizim yüzümüzü güldüren skorlardan ziyade, oynanan oyun, gösterilen mücadele, istek, arzu. Bunun için emeği gecen başta yol arkadaşlarımız ve yönetim kuruluna, bünyemizde bulunan hocalarımıza ve tabi ki en büyük özveriyi sahada gösteren gençlerimize teşekkür ederiz. Sadece alt yapı parolasıyla çıktığımız bu yolda, gelinen mesafenin bizleri mutlu ettiğini söylemek isterim.

A takım da gençlerimizi oynatarak hem daha fazla maç hem daha fazla tecrübe kazanmaları içinde buradan onlara güvendiğimizi söylemek istiyorum”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş