DüLGER’E ZiYARET

İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç ile yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger’i makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 17.06.2019
591
A+
A-

Ziyarette konuşan Eşref Güç, şunları söyledi: “Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte hayırlı olsun ziyaretlerine devam ediyoruz. Daha önce Belediye Başkan Yardımcımız Rıdvan Kocaağa’yı ziyaret etmiştik. Bugünde Belediye Başkan Yardımcılarımızdan Fevzi Dülger’i ziyaret etmek istedik. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum.Biz belediyenin her birimiyle koordineli olarak çalışıyoruz. Kulübümüzün en ufak eksiğine kadar sağ olsunlar ilgileniyorlar. Bu manada başta Belediye Başkanımız Alper Taban olmak üzere tüm belediye ekiplerine teşekkür ediyorum. İnşallah el birliğiyle kulübümüzü iyi noktalara taşıyacağız.”

 

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger ise “Ziyaretiniz beni son derece mutlu etti. Bunun için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bende amatör bir kulüpte yöneticilik yaptım. Yöneticiliğin ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. Allah sizlerin yardımcısı olsun. Biz Belediye Başkanımız Alper Taban’ın önderliğinde her zaman sizin yanınızda ve destekçiniz olduk, olmaya da devam edeceğiz. Hep beraber ilçemizin en büyük değerlerinden biri olan İnegölspor’u hak ettiği yere getirmeye çalışacağız. Ben yeni sezonun şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”şeklinde konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş