Emniyet Müdürü Erçetin İnegölspor’u ziyaret etti

İnegöl Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin geçtiğimiz Cuma günü İnegölspor’da oynayan futbolcuların idmanını ziyaret ederek tatlı ikram etti.

Yayınlama: 08.10.2018
915
A+
A-

Geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirilen ziyaret İnegöl Emniyet Müdür Ramiz Erçetin, İnegöl Emniyet Müdür Yardımcısı Durmuş Genç, İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç, İnegölspor Taraftar amigosu Tevfik Taşkın, taraftarlar ve futbolcular katıldı.

 

Ziyarette konuşan İnegölspor Başkanı Eşref Güç, “Sayın İlçe Emniyet Müdürümüz bizi ziyarete geldi. Müdür bey geldiğinden beri maçları birlikte izliyoruz. Biz öncelikle yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. İnegölspor’un isim büyüklüğü de,şahsi büyüklüğü de var. İnşallah 3 puan ile başlayıp yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Yeni bir hocamız var hocamız ilk kez seyirci karşısına çıkacak. Fatih hocayı enerjik görüyoruz. Sonuç ne olursa olsun,hocamız ve futbolcularımız her zaman var. Öncelikle hedefimiz galibiyet. Müdürümüze ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Onlara ihtiyacımız olduğunu gösterdiler” dedi.






 

Daha sonra konuşan İnegöl Emniyet Müdür Ramiz Erçetin, “Bildiğiniz gibi İnegöl’e atanalı 1.5 hafta oldu. Şahsım ve teşkilat olarak İnegölspor’u destekliyoruz. Daha önce Gaziantepspor’da ki başarıyı bekliyorum. Moral vermek,tatlı ikram etmek adına burada bulunduk. Biz İnegölspor’un yanındayız. İnegöl’ü ve İnegölspor’u seviyoruz” diye konuştu.

 

Antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Fatih Akyel, “Şimdi önemli olan Samsunspor maçı. Ciddi bütçeler harcayan bir takım. Saha ve seyirci avantajımızı kullanmaya çalışacığız. İyi bir futbol oynayıp kazanmak isteyeceğiz. Eksiklerimiz var onları da hafta sonuna kadar toparlayıp bir an önce seyircimizin önüne çıkıp kazanmak istiyoruz. Sakatımız var onları maça kadar yetiştirmeyi düşünüyoruz, cezalımız yok” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş