Gençler sezonu deplasmanda açacak

Yeni sezon ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlergücüspor Basın Sözcüsü Cem Çevikkul, “Amatör Küme’de sezonun ilk maçına 14 Ekim pazar günü saat 16.00’da Bursa Atıcılar 1 sahasında Kemerçeşme Kanaryaspor maçı ile çıkıyoruz” dedi.

Yayınlama: 11.10.2018
645
A+
A-

Gençler Gücü Basın Sözcüsü Cem Çevikkul yaptığı açıklamada, “Gençlergücüspor Kulübü olarak 2018-2019 Sezonunda Bursa Bölgesi Süper Amatör Küme’de B Grubunda yer alıyoruz. Bursa Futbol Tertip Komitesinin açıklamış olduğu haftalık maç programına göre Süper Amatör Küme’de sezonun ilk maçına 14 Ekim pazar günü saat 16.00’da Bursa Atıcılar 1 sahasında Kemerçeşme Kanaryaspor  maçı ile çıkıyoruz. Yeni sezon çalışmalarına 28 Ağustos tarihinde başladık ve yoğun bir antrenman ve hazırlık maçları sonunda sezona hazır hale geldik. Rakibimiz Kemerçeşme Kanaryaspor takımı  tecrübeli  ve iyi isimlerden oluşan bir takım oluşturdu. Onlarında hedefi var. Maçımızı izlemeye gelen seyirciler zevkli ve çekişmeli bir maç izleyecekler diye düşünüyoruz”

 

Çevikkul, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı: “Yeni sezonda kadro baştan sona yenilendi. Yönetim kurulumuzun bu yıl almış olduğu karar doğrultusunda, kadromuzu tamamen İnegöllü olan ve İnegöl’de yaşayan futbolculardan oluşturduk. Geçtiğimiz sezonki kadromuzdan bu yıl sadece Aykut ve Narman kaldı. Bu sezon yaptığımız transferler ile aramıza Doğugücüspor Kulübünden Kaleci Musa Çaçan ve Abdülbaki Demirci, Bigadiç Belediyespor’dan Burak Ay, Kafkasspor’dan Yusuf Berkay Görür, Çelebi Ünlü ve Oğuzhan Ayatan, Doğanspor’dan Özkan Şimşek ve Veli Esen, Konya Çatalhüyük Çumra Belediyespor’dan Serdar Ekren, Akhisarspor’dan Ömer Turgut, Rusya İ.V Ponidelnika takımından Rıza Taufulov katıldı. Pazar günü oynayacağımız ilk maçımızda teknik kadromuza ve futbolcularımıza başarılar diliyoruz. Yeni sezonun kulübümüze ve tüm takımlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum”








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş