Gençler transferi sürdürüyor

Yeni Sezon için Kadro oluşturma çalışmalarını sürdüren Gençlergücü, trasnferlerini bir bir açıklamaya devam ediyor. Bu kapsamda daha önce bir çok takımda iyi performans sergileyen Mesut Yar, Gençlergücüspor’a transfer oldu.

Yayınlama: 04.07.2018
684
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Ayhan Çamlıdağ, “Teknik Sorumlumuz Erol Arslan tarafından yönetim kurulumuza verilen liste doğrultusunda bu gün Forvet bölgesine önemli bir transferi daha gerçekleştirdik ve Mesut Yar ile anlaşarak kendisine Mavi Siyahlı formamızı giydirdik. Mesut kardeşimiz futbola İnegölspor alt yapısında başlamış ve 6 yıl burada futbol oynadıktan sonra sırasıyla Kafkasspor, Aydın Yıldız Gücü, 2 Sezon Çanakkale Lapsekispor, 1 Sezon Kütahya Dumlupınarspor, Bölgesel Amatör Lig’de Tavşanlı Moymulspor ve son olarak yine Kütahya Akıncılarspor takımında futbol oynamış çok tecrübeli bir oyuncudur. Yeni Sezon’da Kulübümüz adına  önemli başarılara imza atacağına inancımız tamdır. Yapılan bu transfer ile şimdi daha güçlüyüz. Camiamıza ve futbolcumuza hayırlı ve uğurlu olsun diyorum. Transfer çalışmalarımızı titizlikle devam ettiriyoruz. Yeni sezonda kadromuz baştan sona yenileniyor, ortaya  genç ağırlıklı çok güzel bir takım çıkacak ve takım olarak başarılı sonuçlar alacağımızı düşünüyorum” dedi.

 

Yeni transfer Mesut Yar ise, “Eğitimim nedeni ile uzun zamandır farklı şehirlerde futbol oynadım. Artık İnegöl’deyim ve futbol yaşantıma İnegöl’de devam edeceğim. Gençlergücüspor kulübü ile yapmış olduğum görüşmeler olumlu sonuçlandı ve yeni sezon için anlaşma sağladık. Öncelikle yeni kulübümde geçmişte İnegölspor  alt yapısında birlikte futbol oynadığım arkadaşlarım ile yeniden bir arada futbol oynayacak olmam sebebi ile mutluyum. Yeni Sezonda oluşturulmaya çalışılan iyi bir kadro ve atacağım goller ile iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş