Gençlergücü’nde yeni oluşum

Gençlergücüspor Kulübü Genel Kaptanı Fatih Doğan, basın açıklamasında bulunarak transfer çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. İnegöl menşeli futbolcular ile yollarına devam edeceklerini ifade eden Doğan, bu neden ile çok sayıda futbolcu ile yollarını ayırdıklarını ifade etti.

Yayınlama: 29.06.2018
810
A+
A-

Gençlergücüspor Kulübü Genel Kaptanı Fatih Doğan, yönetim ile yaptıkları toplantının ardından İnegöl menşeli futbolcular ile yola devam kararı aldıklarını, bu doğrultuda da bir çok oyuncu ile yollarını ayırdıklarını ifade etti.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlergücüspor Kulübü Genel Kaptanı Fatih Doğan, “Gençlergücüspor Kulübü olarak 2018-2019 Sezonunda Bursa Bölgesi Süper Amatör Küme’de hedefimiz öncelikle Play Off gruplarına kalabilmektir. Bu amaçla transfer komitesi olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Teknik kadromuz ile yapmış olduğumuz hedef belirleme esnasında yönetim olarak bu sezon kadromuzu İnegöl’de yaşayan futbolcu kardeşlerimiz ile oluşturma olarak belirledik. Bu doğrultuda geçtiğimiz sezon kadromuzda yer alan Bursalı futbolcularımız Canpolat, Bahadır, Caner, Kaleci Melih, Mehmet Kubat, Tunahan, Resul, Doğukan ve forvet Melih ile yeni sezon için anlaşmayı düşünmedik. Futbolcu kardeşlerimize kulübümüze vermiş oldukları hizmetler için teşekkür ediyor,yaşamlarında sağlık,mutluluk ve başarılar diliyoruz. Bunun yanında iç transfer görüşmelerimizde Muhammet, Yunus Boyrat ve Samet   ile yaptığımız görüşmeler olumsuz sonuçlandı ve yeni sezon için anlaşma sağlayamadık. Muhammet, Samet  ve Yunus kardeşimize de kulübümüze verdikleri hizmetler için çok teşekkür ediyoruz. Ortaya çıkan bu tablo neticesinde yeni sezon için yeni ama hedefi olan bir kadro oluşturmak için çalışıyoruz. Yaptığımız görüşmeler sonucunda  anlaşma sağladığımız futbolcu kardeşlerimizi spor kamuoyu ile paylaşıyoruz. Transfer çalışmalarımız kısa bir süre sona erecek ve çalışmalarımızın sonunda teknik kadromuzun belirlediği programa göre yeni sezon çalışmalarına başlayacağız” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş