İnegöl Teknikerler Derneği kuruldu Turnuvada bir araya geldiler

Kısa süre önce kurulan İnegöl Teknikerler Derneği ilk etkinliğini gerçekleştirdi. Ilgarspor tesislerinde bu yıl ilki gerçekleştirilen halısaha turnuvasına, mimarlık, mühendislik, denetim hizmetleri veren firmalar ile belediye çalışanları katıldı.

Yayınlama: 31.12.2018
1.619
A+
A-

Turnuvayı değerlendiren İnegöl Teknikerler Derneği Başkanı Mustafa Mavigil, “Derneğimizin ilkini düzenlediği sosyal etkinlik kapsamındaki turnuvaya, inşaat sektöründe faaliyet veren tüm firmaların ilgisinin yoğun oldu. Dernek  olarak, inşaat sektöründe hizmet veren arkadaşlarımızın , birlikteliğini ve dayanışma bağlılığını arttırmak amacıyla daha bir çok sosyal hizmet ve faaliyette bulunacağız. Bu yaklaşıma kayıtsız kalmayarak desteklerini eksik etmeyen tüm meslektaşlarıma turnuvaya vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Mavigil sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Derneğimizin amacı belirtmiş olduğum gibi  İnegöl’de sektörümüzde hizmet veren kardeşlerimizin birlikteliğini, birbirleriyle olan dayanışma ve kardeşlik bağlarını arttırmak ve sektörümüzle ilgili problemlerimizin çözümüne katkı sağlamak ve sorunlarımızı hep birlikte çözmeye çalışmaktır. Bu iyi niyet ve dileklerle kurmuş olduğumuz derneğimize katılımın her geçen gün arttığını görmek bizleri mutlu etmektedir. Tüm kardeşlerimize vermiş oldukları katkı ve gayretlerden dolayı tekrar teşekkürlerimi sunuyorum”






 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş