İnegölspor’a destekler sürüyor

Yayınlama: 31.08.2023
129
A+
A-

İlçemizi 2. Lig’de temsil eden temsilcimiz İnegölspor’a destekler devam ediyor. Bu kapsamda Efma Reklam isimli firma temsilcimize 100 bin liralık destekte bulundu.

Firma Celal Şahin ile Oğuz Erdem İnegölspor tesislerini ziyaret ederek maddi destekte bulundu.

Ziyarette konuşan Firma Celal Şahin; “İnegölspor’umuzun yıllardır her zaman yanında olduk. Sayın Başkanımız Osman Sevim ve yönetim kurulu göreve geldiğinden beri güzel işler yaptığınızı tüm kamuoyu gibi bizde taktir ediyoruz. Bu zorlu ve kutsal görevinizde EFMA Reklam işletmecileri olarak önce İnegölspor’umuzun sonra sizlerin yanında olduğumuzu açıkça beyan etmek isteriz. Kulübümüze 100 bin TL bağış yaparak bizde elimizi taşın altına koymak istedik. İnegölspor’umuzun ve sizlerin her zaman yanınızdayız. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.






Oğuz Erdem ise; “Çocukluğumuzdan beri sevdalısı olduğumuz İnegölspor’umuza bizde destek vermek istedik. Sayın başkanımız ve yönetim kurulu arkadaşlarımızın özverili çalışmalarına bizler şahidiz. Bugün İnegölspor’umuza destek vermek için buradayız. Zorlu serüvende önce yönetim kurulumuzun sonra futbolcu arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun. İnşallah sezonun sonunda sevinen taraf biz oluruz ve İnegölspor’umuz layık olduğu üst lige çıkarak bütün şehri sevince boğar. Yolumuz açık olsun” ifadelerini kullandı.

İnegölspor Basın Sözcüsü Melih Uçaravcı, desteklerinden dolayı Şahin ve Erdem’in ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını söyleyerek, “Bundan önceki yıllarda ve her zaman yanımızda olduğunu bildiğimiz Celal Şahin ve Oğuz Erdem’e sonuna kadar teşekkür ediyoruz. Tüm şehirdeki taraftarlarımızı, iş insanlarımızı ve esnaflarımızı kulübümüze destek olmalarını bekliyoruz. Birlikte güçlüyüz ve birlikte başaracağız” dedi.

Son olarak konuşan İnegölspor Futbol Şube Sorumlusu Saim Metinbaş ise “Kulübümüze yapılan desteklerden dolayı mutluluk duyuyoruz. Tüm ilçe halkımızı İnegölspor’a destek olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş