İNEGöLSPOR’DA YüKSELiŞ SüRüYOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, kendi evinde Bodrumspor’u ağırladı. Temsilcimiz müsabakanın son dakikalarında bulduğu gol ile rakibini 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Yayınlama: 03.02.2019
1.329
A+
A-

İkinci devreye güzel başlangıç yapan temsilcimiz İnegölspor, Bodrumspor’u kendi evinde ağırladı. Müsabakanın ilk devresinde Ozan Sol ile Bdorumspor öne geçti. Bu dakikanın ardından ev sahibi temsilcimiz İnegölspor ataklarını sıklaştırdı ve 43. Dakikada Volkan Altınsoy ile beraberliği yakaladı.

 

İlk devrede başka gol olmayınca iki takımda devre arasına 1-1’lik eşitlikle gitti.






 

İkinci devreye atak başlayan temsilcimiz İnegölspor, Yaşar Çetin ile iki net gol pozisyonuna girdi ama yine gol gelmedi.

 

Osman Torun ile bir kez daha gole yaklaşan temsilcimiz İnegölspor, pozisyonlardan netice alamadı.

 

71. Dakikada Fatih Üge’nin yerine oyuna giren Ahmet Şahin, 88. Dakikada ağları sarsarak galibiyeti getiren golü attı.

 

Bu dakikanın ardından temsilcimiz İnegölspor, rakibi Bodrumspor’a geniş alanlar bıraktı. Bodrumspor’da geniş alanları değerlendirerek son dakikalarda temsilcimiz İnegölspor kalesinde baskı kurdu.

 

Müsabakada başka gol olmayınca temsilcimiz rakibini 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

 

TARAFTAR TEPKİSİ SÜRÜYOR

İnegölspor’da taraftar tepkisi sürüyor. İnegölspor’lu taraftarların pankartlarını ters asarak tepkisini dile getirirken, müsabakanın başında ise belirli süre tezahüratta bulunmadı.

 

İNEGÖLSPOR: Şener Özcan, Gökhan Kurumuş, Emirhan Aydoğan, Enes Bayır, Volkan Altınsoy, Serhat Mermer, Osman Torun, Yasin Görkem Arslan, Fatih Üge, Cengiz Ötgün

 

BODRUMSPOR: Sadrettin Fırat Kocaoğlu, Özgür İleri, Orhan Aktaş, İzzet Yıldırım, Seyid Ahmet Han, Özgür Yılmaz, Orhan Şam, Hüseyin Kala, Ozan Sol, Göksu Türkdoğan, Harun Kavaklıdere

 

SARI KARTLAR: Yaşar Çetin, Ahmet Şahin (İnegölspor), Özgür İleri, İzzet Yıldırım (Bodrumspor)

 

GOLLER: Volkan Altınsoy, Ahmet Şahin (İnegölspor), Ozan Sol (Bodrumspor)

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş