Kafkas, şampiyonluğu kutladı

Yayınlama: 03.05.2023
60
A+
A-

Yıllardır özlemini çektiği ve federasyonun aldığı karar ile yükselme müsabakalarını oynamadan 3. Lig’e yükselen temsilcimiz Kafkasspor, geçtiğimiz gün düzenlenen şampiyonluk gecesinde taraftarları ile bir araya geldi. Düzenlenen etkinliklerle şampiyonluk doyasıya kutlandı.

Geçtiğimiz ve bu yıl önemli atılımlar yaparak 3. Lig’e çıkmak için adeta kenetlenen Kafkasspor, Gebze ile girdiği şampiyonluk müsabakasında ipi göğüsleyen taraf oldu.

Şampiyonluğa ulaşan Kafkasspor’un yükselme müsabakaları oynanacağı beklenirken, Federasyonun aldığı ani kararla birlikte temsilcimiz Kafkasspor 3. Lig’e yükseldi.








TARAFTAR BAYRAM ETTİ

Öte yandan alınan karar, Kafkasspor Başkanı Celal Ter tarafından kamuoyu ile paylaşılırken, taraftarlar adeta bayram etti. Çok özlenen 3. Lig’e yükselen Kafkasspor’da şampiyonluk kutlamaları için çalışmalar başladı.

KORTEJ İLE BAŞLADI

Şampiyonluk kutlamaları İnegöl Belediyesi önünden kortej yürüyüşe ile başladı. Taraftarlar adeta meşale şov yaparken, coşku ile kortej yürüyüşü sonlandı.

Hikmet Şahin Kültür Park içinde bulunan Amfi Tiyatro’da kutlamalar çeşitli etkinlikler ile devam etti. Düzenlenen etkinliklere İnegöl Protokolünün tamamı katılırken, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ta katılımcılar arasında yerini aldı.

METİN UNGAN’DAN DEV DESTEK

Öte yandan programda Kafkasspor için destek amaçlı olarak takım kaptanı Ömer Faruk Boz’un Gebzespor müsabakasında terlettiği forma, 250 bin lira bedelle Metin Ungan’a satıldı. Daha önce kulübün başkanlığını da yapan Ungan, Kafkasspor’a her dönemde olduğu gibi bu dönemde de sahip çıkmış oldu.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.