KURA SONUÇLARI BELLİ OLDU İLK RAKİP MARMARA AKADEMİ

2017 – 2018 Sezonu Bayanlar Voleybol 2. Ligi 1. Grup Kura Çekimi önceki gün Ankara’da gerçekleştirildi. . Kura çekimine Lig temsilcimiz Çarşıspor’un yöneticileri de katıldı.

Yayınlama: 10.08.2017
1.221
A+
A-

Kura çekiminin ardından 2. Lig’de Çarşıspor’un rakipleri şu takımlardan oluştu: Bursa 4M Altın Elektrik, Arnavutköy Belediyesi, Büyükçekmece Voleybol Akademisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, M. Erdem Marmara Akademi, UPS, Vakıfbank, Göldük İhsaniye ve İzmit DSİ.

 

Çarşıspor’un fikstürü de belli olurken, ilk hafta kendi evinde M. Erdem Marmara Akademi ile karşılaşacak.






 

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Kura çekiminin ardından açıklamalarda bulunan Çarşıspor Başkanı Karakoç, şu ifadeleri kullandı: “İnegöl’ü geçtiğimiz sezon başarı ile temsil ettik. Ve başarılı bir şekilde temsil etmeye devam edeceği. Grubumuzda zorlu rakiplerimiz var. Ligi en iyi yerde bitirmek için elimizden geleni yapacağız”

 

YENİ TRANSFERLERLE DAHA DA GÜÇLENECEĞİZ

Yeni takım oluşturduklarını ve transferler gerçekleştirdiklerini belirten Karakoç, “Yeni takım oluşturduk ve önemli noktalara güzel transferler gerçekleştirdik. Bir kaç transferimiz daha olacak. Onların da takıma katılması ile daha güçlü bir takım haline geleceğiz” şeklinde konuştu.

 

İNEGÖL HALKINA ÇAĞRI

Son olarak İnegöl halkından destek beklediklerini belirten Karakoç, “Özellikle kendi evimizde oynayacağımız müsabakalarda İnegöl halkının desteğine ihtiyacımız olacak. Taraftar bir spor kulübü için olmazsa olmazdır. Onların destekleri ile daha iyi yerlere gelebileceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş