RAKiP MANiSASPOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, Pazar günü kendi evinde Manisaspor’u konuk edecek. Temsilcimiz, bu müsabakadan galip gelerek, ligi en iyi yerde bitirmek için mücadele edecek.

Yayınlama: 22.03.2019
1.094
A+
A-

Bu sezon istediği performansı sahada gösteremeyen temsilcimiz İnegölspor, ligi en iyi yerde bitirmenin hesaplarını yapıyor. Bu kapsamda bordo beyazlı temsilcimiz, haftasonu kendi evinde Manisaspor’u konuk edecek.

 

DAHA ÖNCE 5 KEZ KARŞILAŞTIK






Temsilcimiz İnegölspor, tarihinde Manisaspor ile 5 kez karşı karşıya geldi. Temsilcimiz bu müsabakalardan 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet elde etti. 5 Müsabakada rakip filelere 11 gol bırak bordo beyazlı ekibimiz, kalesinde ise 8 gol gördü.

 

SON 5 MÜSABAKA

Son 5 müsabakada rakibimiz Manisaspor 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken, temsilcimiz İnegölspor ise 3 mağlubiyet ve 2 galibiyet elde etti. Rakibimiz Manisaspor’un son müsabakalardaki farklı mağlubiyetleri gözlerden kaçmadı.

 

HEDEF MUTLAK GALİBİYET

Temsilcimiz İnegölspor, bu müsabakadan galip gelerek, puan kayıplarını bir nebze de olsa unutturmak istiyor. Düşmesi kesinleşen rakibi karşısında güzel performans sergilemek isteyen temsilcimiz, 3 puan alarak, sonraki haftalarda da puanlar toplayarak ligi en iyi yerde bitirmenin hesaplarını yapıyor.

 

Temsilcimiz İnegölspor’un Manisaspor ile karşılaşacağı müsabakanın hakemi de açıklandı. Müsabakayı şu isimler yönetecek; Erhan Kutlu, İlker Ayten, Barış Çiçeksoyu.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş