SAKARYA’DA MAĞLUBİYET

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, deplasman karşılaştığı Sakaryaspor’a 3-1 mağlup oldu.

Yayınlama: 03.04.2019
1.195
A+
A-

Bu sezon istenilen performansı gösteremeyen ve ligin bitimine az bir süre kala ligin orta sıralarında bulunan iddiasız takımlar arasında kalan bordo beyazlı ekibimiz, deplasmanda sakaryaspor ile karşı karşıya geldi.

 

Mücadelenin ilk devresinde temsilcimiz İnegölspor’a karşı üstün oyun sergileyen Sakaryaspor, Dilaver Güçlü’nün ayağından 14. dakikada bulduğu gol ile temsilcimiz karşısında durumu 1-0’a getirdi.






 

Yaklaşık 11 dakika sonra yine Sakaryaspor, temsilcimiz İnegölspor ağlarını Ömer Doğru ile sarsarak durumu 2-0’a getirdi.

 

İlk devrede başka gol olmayınca temsilcimiz devreyi 2-0 geride kapattı. İkinci devrenin hemen başında temsilcimiz İnegölspor, son haftalardaki etkili performansı ile göz dolduran Osman Torun ile 1 gol bularak durumu 2-1’e getirdi.

 

İlk yarıya oranla daha etkili performans sergileyen temsilcimiz, rakibi karşısında beraberlik golü için geliştirdiği ataklarda sonuç alamadı.

 

90+6’da Sakaryaspor Ferhat Yazgan ile bir gol daha bularak durumu 3-1’e getirdi. Müsabakada başka gol olmayınca temsilcimiz sahadan 3-1 mağlubiyetle ayrıldı.

 

SAKARYASPOR; C. Ömer Özdemir, Oğuz Kocabal, Umut Sözen, Ferhat Yazgan, Ü. Yasin Arslan, Dilaver Güçlü, H. Ömer Doğru, Zahit Fındık, Ferit Erişçi, B. Can Değirmencioğlu, Oğuz Çalışkan

 

YEDEKLER; Y. Kara, F. Karabaş, Savaş Tağa, M. Ensar, Ferhat Kaya, H. Can Aksu, Görkem Şimşek

 

İNEGÖLSPOR: Gökhan Kurumuş, Yaşar Çetin, Cengiz Ötkün, Serhat Mermer, Emirhan Aydoğan, Osman Torun, Enes Bayır, Şener Özcan, Volkan Altınsoy, Y. Görkem Arslan, Fatih Üge

 

YEDEKLER: S. Temel, T. Yalçın, Erdi Can Şehit, Mustafa Güngör, Bora Yelken, Ç. Çakır, Ahmet Hakan Şahin

 

SARI KARTLAR: Oğuz Kocabal, Zahit Fındık, H. Can Aksu (Sakaryaspor), Gökhan Kurumuş, Emirhan Aydoğan, Serhat Mermer (İnegölspor)

 

GOLLER: DK. 14 Dilaver Güçlü, DK 25 H. Ömer Doğru, DK 90+6 Ferhat Yazgan (Sakaryaspor), DK 49 Osman Torun (İnegölspor)

 

SAKARYA’YA İLK GOLÜMÜZ

Temsilcimiz İnegölspor, tarihinde daha önce 4 kez karşı karşıya geldiği rakibi Sakaryaspor’a karşı gol atamamıştı. Temsilcimiz bu müsabakada Osman Torun ile bir gol budu. İnegölspor tarihinde Sakaryaspor’a ilk gol atan İnegölsporlu futbolcu Osman Torun olmuş oldu.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş