YALÇIN YEŞiL ALANYURTSPOR’DA

Bursa 1. Amatör lig ekiplerinden Alanyurtspor, 2017-2018 futbol sezonu öncesi Antrenör Yalçın Yeşil ile anlaştı.

Yayınlama: 27.09.2017
1.239
A+
A-

Alanyurtspor Sosyal Tesislerinde düzenlenen imza töreninde, Kulüp Başkanı Hakan Durak ve As Başkan Emre Dalga da hazır bulundu. 

Tecrübeli Antrenör Yalçın Yeşil ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirten  Başkan Hakan Durak, imza töreninden sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Birlikte çalışmak istediğimiz bilgi ve tecrübelerine inandığımız başarılı Antrenör Yalçın Yeşil’e Alanyurtspor’u emanet ettik. 2017-2018 Futbol sezonu hocamıza ve kulübümüze hayırlısı olsun. Bu sezon hedefimiz; Süper Amatör Lige yükselmektir. Tesisleşme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. En kısa zamanda hocamız Yalçın Yeşil’in raporu doğrultusunda eksikliklerimizi tamamlayıp, yepyeni bir Alanyurtspor ile birlikte taraftarlarımızın karşısına çıkacağız. Bu sezon özellikle Alanyurtspor’u izlemek bir ayrıcalık olacaktır” dedi.

Yalçın Yeşil ise,  Alanyurtspor ile anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirterek, “Hedefimiz sezonun başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen, lige iyi hazırlanıp, sezonu en iyi yerde bitirmektir” dedi.






Yalçın Yeşil, İnegolspor’da 3 sezon, İskenderunspor’da 1 sezon, Nazilli Belediyespor’da 3 sezon, Türk Telekom’da 1 sezon, Kırıkkalespor’da 1 sezon, Nilüferbelediyespor’da da 1 sezon futbol oynadı. Futbola hizmetine daha sonra antrenör olarak devam eden Yeşil, Kafkasspor’da 1 sezon, Yenicespor’da 3 sezon ve Bodrum’da 3 sezon antrenörlük görevi üstlendi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş