Yaz futbol okulu coşkuyla açıldı

Kurtuluşspor’un her yıl düzenlediği Futbol Yaz Okulu’nun açılışı coşkulu bir törenle yapıldı. İnegöl’de yetenekli yaş gruplarını bulup yetiştirmek adına kurulan Yaz Spor Okulu, kapılarını geleceğin futbolcularına açtı.

Yayınlama: 04.07.2018
755
A+
A-

Çeşitli yaş gruplarına hitap edecek olan Yaz futbol okulu Temmuz ayı itibariyle çalışmalara başladı. Futbol okulunda Hakan Öztürk gibi deneyimli teknik adam  ile Süleyman Sipahi, Yücel Şimşek, Cemil Canbazoğlu gibi teknik adamlarda görev yapacaklar.

 

Yönetim kurulu üyeleri, Altyapı antrenörleri ve futbolcu velilerinin katıldığı törene sporseverler de yoğun ilgi gösterdi. Yaz okuluna yaklaşık İkiyüzellinin üzerinde çocuk başvurdu. Futbol eğitimi veren Futbol Yaz Okulu açılışını yapan Başkan Yusuf Sak, tesislerde verilecek eğitimle, çocukların futbol öğreneceğini ve Kurtuluşspor kulübünün altyapısına oyuncu yetiştirileceğini söyledi.






 

Kurtuluşspor Başkanı Yusuf Sak Futbol Yaz Okulunu her yaz döneminde düzenlediklerini belirterek, “Yaz okullumuzdan çıkan çocuklarımız,futbol yaşamlarını devam ettirme şansı buluyor. Geleceğin yıldızlarının temelini burada atıyoruz. Futbol okulumuzdan her sene çok değerli sporcularımız çıkıyor. Eminim bu sene de çok verimli olacak. Çocuklarımıza başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Çocuklarla yakından ilgilenerek, onlarla sohbet eden Başkan Sak, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Kurtuluşspor Altyapı Antrenörü Hakan Öztürk ise, “Biz beden eğitimi, kültür, fizik hareketlerinin dışında, futbolun tüm inceliklerini, kurallarını, topa vurma, top sürüş gibi göstereceğiz. Temel eğitim dışında teorik derslerde vereceğiz. Bunların dışında saha dışında minik sporcularımıza kişisel davranışlar üzerine de eğitim vereceğiz. Amacımız milli manevi değerlere bağlı, vatana millete faydalı, ahlaklı iyi bireyler yetiştirmek. Çocuklarımızı daha sosyal ve aktif hale getirmek istiyoruz. Bu kapsamda çocuklara turistik turlar düzenleyeceğiz” dedi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş