Bolatçık Derneği, Yemliha Can’a emanet

İlk kongresini geçtiğimiz yıl yapan Çorum Alaca Bolatçık Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde yapılan olağan üstü kongrede başkanlığa Yemliha Can seçildi. Can, kongre sonrası başkanlığı Ünal Seçkin’den devraldı.

Yayınlama: 18.11.2014
1.257
A+
A-

Geçtiğimi yıl ilçemizde kurulan Çorum Alaca Bolatçık Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin olağan üstü kongresinde başkanlığı Yemliha Can getirildi.

 

KENDİLERİNE DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİM






Kongre sonrası açıklama yapan eski başkan Ünal Seçkin, işlerinin yoğunluğu nedeniyle başkanlığı bırakmak zorunda kaldığını belirterek, “ İlerimin yoğunluğu nedeniyle çok severek yaptığım başkanlığı bırakıyorum. Ama gözüm arkada kalmayacak. Değerli isimlerden oluşan bir listemiz var. Çok değerli bir ağabeyimiz başkanlığı sürdürecek. Ben elimden geldiğince dışardan kendilerine destek vermeye devam edeceğim.”dedi.

 

DERNEĞİMİZİ İLERİYE TAŞIMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Başkanlığa seçilen Yemliha Can ise bugüne kadar derneğe verdiği hizmetlerden dolayı eski başkanları Ünal Seçkin’e teşekkür ederek, “ Ünal kardeşimiz derneğimizin kurulmasında öncülük sağlayanlardan birisi v bu güne kadar gerçekten takdir edilecek bir çalışma azmi gösterdi. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte önemli işlere imza attılar. Bugün derneğimize ait bir lokalimiz var. Bütün köylülerimi burada toplanıp, sıkıntı veya dertleri olduğunda çözüm arayabiliyorlar. Bizde elimizden geldiği kadar derneğimizi ileriye taşımaya çalışacağız.”ifadelerini kullandı.

 

Can, Başkanlığındaki derneğin yönetimi ise şu isimlerden oluştu: İlhami Gül, Salim Dok, Selçuk Eker, Durak Güler. Yedek üyeler:  Erkan Erdeğer, Niyazi Ardahan, Serdar Erdoğan, Ali Osman Bulut, Şenol Aksarı. Denetleme: Serdar Bıçakçı, Hakan Kurt, Cemal Bilgili. Yedekler: Özkan Aksarı, Özkan Bıçakçı, Ünsal Kaya.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş