Çinili’den Çanakkale ve Edirne gezisi

Geçtiğimiz yıllarda da yaptığı gezi etkinlikleri ile vatandaşları Çanakkale’ye götüren Çinili Camii Derneği, bu yılda bir gezi programı düzenleyerek vatandaşları Çanakkale ve Edirne’ye götürecek.

Yayınlama: 19.04.2016
661
A+
A-

Gezi hakkında bilgiler veren Çinili Camii Dernek Başkanı İbrahim Ekin, gezi programı dahilinde Berat Gecesi’ni Selimi Camii’nde icra edeceklerini ifade etti.

 

ETKİNLİKLER SÜRÜYOR






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çinili Camii Dernek Başkanı İbrahim Ekin, “Bildiğiniz üzere cami derneği olarak sabah buluşmalarımız devam ediyor. Dini gün ve gecelerde de yaptığımız etkinlikler ile vatandaşlarımızın kaynaşmasına ve birliğin artmasına vesile olmak için çalışmalarımız oluyor. Sadece etkinliklerimiz ilçe içerisinde değil. Geçtiğimiz yıl gezi programları düzenleyerek vatandaşları tarihi mekanlara götürmüştük. Bu sene gezi programımızı hazırladık. Bu doğrultuda vatandaşlarımızı Çanakkale ve Edirne’ye götüreceğiz” dedi.

 

BERAT GECESİ SELİMİYE CAMİİ’NDE İCRA EDİLECEK

Gezinin heyecan veren anlarından birinin de Berat Gecesi’nin Selimiye Camii’nde icra edilmesi olduğunu ifade eden Ekin, “Bildiğiniz gibi gezi programı tarihlerinde Berat Gecesi bulunuyor. Porgramımızı bu doğrultuda yaparak Berat Gecesi’ni Selimiye Camii’nde icra edeceğiz” dedi.

 

GEZİLECEK YERLER

Çanakkale ve Edirne programı hakkında bilgi veren Ekin, “Çanakkale’de Seyit Onbaşı, Büyük Abide, Yahya Çavuş Şehitliği, Alçıtepe, 57. Alay, conkbayırı ve Kabatepe Simülasyon Müzesi ziyaret edilecek. Edirne’de ise Selimiye Camii, Şükrü Paşa Anıtı, Selimiye Vakıf Müzesi, Saraç İçi ve Balkan Savaşı Anıtı, Beyazıt Külliyesi, Lozan Anıtı Meydanı ve Müzesi, Üç Şerefeli (Burma) Camii, Rüstem Paşa Kervansarayı, Bedestan ve Eski Cami ziyaret edilerek gezilecek” dedi.

 

ÜCRET 220 TL

Ücret hakkında bilgi veren Ekin, “Gezimiz 21-22 Mayıs 2016 Cumartesi – Pazar tarihlerinde gerçekleşecek. Hareket saatimiz Cuma Gecesi gece 00.00’da ve Çinili Camiimizin önünden olacak. Ücretimiz toplam 220 TL olacak. Ücretimizin kapsayacağı alanlar ise şu şekilde; Ulaşım, seyahat sigortası, 1 gece konaklama ve sabah kahvaltısı, Edirne’de öğlen yemeği” dedi.

 

BÜTÜN VATANDAŞLARI BEKLİYORUZ

Vatandaşları geziye davet eden Ekin, “Şu ana kadar bir otobüsümüz doldu. İkinci bir otobüs için isimleri kaydediyoruz. Ben ilçemizdeki bütün vatandaşları gezimize bekliyoruz” dedi.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş