İnegöllü genç Nilüferi salladı

İnegöl’de ikamet eden genç ressam Tolga Baktimur, bir buçuk yılda hazırladığı üç boyutlu modern tablolarını, Bursa Nilüfer’de sanatseverlerle buluşturdu. Sanatseverler genç ressamın yaptığı eserleri beğeni ile gözlemledi.

Yayınlama: 22.10.2014
973
A+
A-

Nilüfer Belediyesi katkılarıyla Konak Kültürevi’nde bir hafta açık kalacak olan 21 yaşındaki Tolga Baktimur’un ‘Suretler’ adlı sergisi değişik tarzıyla ilgi topladı. Üç boyutlu modern tabloların yer aldığı 50’yi aşkın kübist eser, sanatseverlerin ilgisini çekti.

 

İNEGÖL İÇİN FARKLI ÇALIŞMALAR YAPACAĞIMI DA BELİRTMEK İSTERİM






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Baktimur, “Açılışta ve sonrasında Nilüfer halkının ilgisinden çok memnundum. Sanatsever olduklarını, sanata, sanatçıya yaklaşımlarından hissettim. Güzel tepkiler aldım ve almaktayım. Günlük olarak çok aşırı ziyaretçi alan bir yer. Eserler hem sergide hem de aynı zamanda satışta. İnegöl’deki eserlerime yenilerini ekleyerek aynı tarzda yoluma devam ettim. Nilüfer ile birlikte açmış olduğum toplam 3. Sergim. İnşallah farklı şehirler ve Bursa’da bazı birkaç yerde bu tarz eserleri Bursa halkına tanıtmak istiyorum. Renkli eserler olduklarından ister istemez herkesin dikkatini çekiyor. Bursa Nilüfer Nazım Hikmet Kültür Evi aynı zamanda Kültür Sosyal İşler Sorumlusu Sayın Necla Akgün’de sergi salonlarına renk kattığımı ve bu ilgiden de memnun olduklarını belirttiler. Çarşamba günü inşallah Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in katılımı olacak meclis üyelerinde birlikte umarım başkanda eserlerimi canlı gördüğünde beğenir. Aynı zamanda bunlar haricinde farklı bir tarz daha yakalamak ve daha çok insana hitap etmek için çalışmalar da yapıyorum. İnegöl için farklı çalışmalar yapacağımı da belirtmek isterim. Önümüzdeki aylar içerisinde çalışmalarım ve programlarım inşallah belli olacak. Bana desteğini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş