Inegöllü senaristten aksiyon filmi

Uzun yıllar Inegölde esnaflık yapan senarist, aksiyon filmi için kolları sıvadı.

Yayınlama: 03.04.2015
1.137
A+
A-

İnegöl’de uzun yıllar esnaflık yaptıktan sonra İstanbul’a taşınarak sinema ve dizi sektörüne atılan İnegöllü senarist ve başrol oyuncusu, kendi yazdığı senaryo filmi çekecek. “TÜRK GANGSTER” adlı aksiyon filminin startı İnegöl’den verilecek. 4 sahnesinin İnegöl’de çekilmesi planlanan filmde İnegöl tarihi ve İnegöl’ün değerleri olan Oylat kaplıcası, İnegöl köftesi ve mobilyasının da tanıtımı yapılacak. 

Mayıs ayında çekimleri başlayacak olan aksiyon filminin oyuncuları ise ünlülerden oluşacağı bildirildi.

 






İlk projesini hayata geçirmek için İnegöl’e gelen Kurtlar vadisinde önemli roller üstlenen İnegöllü senarist ve oyuncu Bülent Gülcemal’de filmin çekileceği alanlarda inceleme yaptı. Beraberindeki ünlü yönetmen Suat Ay ile yapımcıları da İnegöl’de ağırlayan Gülcemal, film için sponsorluk görüşmeleri de yaptı.

 

EN SON KURTLAR VADİSİNDE OYNADIM

 

Görüşmelerin ardından projesi hakkında  konuşan Kurtlar vadisi oyuncusu Bülent Gülcemal, “İstanbul’a yerleşmemin tek amacı kendi projemdi. Kurtlar vadisi olmak üzere 4 dizi de oynadım. En son Kurtlar vadisinde oynadım. Bu dizinin ardından gelen projelerin hiç biri kabul etmedim kendi projem için. Kendi projemle alakalı da yönetmenimiz ve yapım şirketiyle anlaştık. İnegöl’e gelerek görüşmeler yaptık. Belediye başkanımız Alinur Aktaş bu proje için olur verirse İnegöl isminin duyulması konusunda İnegöl’de filmin 4 sahnesini burada çekmek istiyoruz. Aksiyon filmindeki çatışma sahnelerin İnegöl’de çekileceğini söylemek isterim.” Dedi.

 

İNEGÖL’DE TANITIM

 

Görüşmelerin olumlu geçmesi halinde İnegöl’e film oyuncuları ile gelerek tanıtım yapacaklarını aktaran Gülcemal, “Gerek kendi filmimizin tanıtımı gerekse ünlü oyuncuları buraya getirip tanıtım yapacağız.” Diye konuştu.

 

MAYIS AYINDA MOTOR DİYECEĞİZ

 

Mayıs ayı itibariyle de motor diyerek çekimlere İnegöl’den başlayacaklarını duyuran Gülcemal, “Çekimleri İnegöl’de halkın yoğun olduğu merkez ve tarihi yerlerde yapacağız. Özellikle Oylat’ın tanıtımı için de sahne çekeceğiz.” Şeklinde konuştu.

 

TÜRK GANSGTER

 

Filmin adının Türk Gansgter olduğunu ifade eden Gülcemal, “Bir mafya firma. Türkiye’de gelmiş geçmiş mafyaların işleyiş tarzını anlatan bir film. Mesaj halkımıza bu yolların ne kadar kötü olduğunu, bunun sonunun olmadığını, doğru dürüst dindar bir toplumun daha ahlaklı bir şekilde hayatını idame etmesinin daha doğru olduğunu yansıtan bir proje. Mafyanın işleyiş tarzını, bunların dış güçleri kimlerdir, kime bağlantılar şeklinde bilgiler de vereceğiz. Halkın tüm çıplaklığı ile mafyanın işleyiş tarzını görebileceği büyük aksiyonun olduğunu Hollywood türü bir film.

 

2.5 MİLYONLUK FİLM

 

Film bütçesinin 2.5 Milyon TL olduğunu belirten Gülcemal, Mafyanın kuruluş tarihinin 1980’lere dayandığını aktardı.

 

FİLMİN YÖNETMENİ SUAT AY

 

Gülcemal, Filmin yönetmenin Suat Ay olduğunu bildirdi.

 

OYUNCULAR

 

Gülcemal, bazı oyunculara teklifler yaptıklarını da sözlerine ekledi. Olası oyuncuların; Orhan Aydın, Burhan Öcal, Ümit Acar, Musa Uzunlar, Murat Aydın, Tuncer Salman, Mehmet Çelik olduğu öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş