Kültür Sanat Atölyesi dersleri başladı

Özdilek Alışveriş Merkezi, 4 yıldır sürdürdükleri ücretsiz Kültür Sanat Atölyesi’nin faaliyetlerine başladığını bildirdi.

Yayınlama: 29.10.2014
803
A+
A-

23 yıldan beri Özdilek’te çocuk şenliklerini hazırlayıp sunan Tiyatro Sanatçısı Cengiz ve Şirin OBA tarafından verilen drama dersleri 7-17 yaş arası çocukları kapsıyor. 2 yıldan beri lise öğrencilerinin de bulunduğu kursta, birçok etkinlikte de yer alıyor.

 

ÇOCUKLAR GÖSTERİLERİNİ AİLELERİNE VE İZLEYİCİLERE SUNACAKLAR






4 yıldan beri İnegöl Özdilek’te ücretsiz olarak verilen drama ve tiyatro derslerinin içeriğinde; diksiyon, doğaçlama, rol-mimik, dramatizasyon çalışmaları yer alıyor. Yaratıcı drama çalışmaları, çocukların sosyal beceriler kazanmasına, zekâ ve kişilik gelişimlerinin olumlu etkilenmesine, sosyalleşmelerine, dil becerilerinin gelişmesine yardımcı oluyor. Çocuklar her hafta sonu cumartesi günleri düzenli olarak Özdilek Hipermarket içerisinde yer alan Kültür Sanat Atölyesinde drama dersi görüyorlar. Bu derslerin bitiminde her yılsonunda olduğu gibi çocuklar gösterilerini ailelerine ve izleyicilere sunacaklar.

 

TİYATRO OYUNLARI SAHNEYE KONULACAK

7-17 yaş grubu  çocukların her hafta ders aldığı Kültür Sanat Atölyesinde, kursların sonunda tiyatro oyunları sahneye konulacak. Ailelerin de çocuklarının kendini ifade edebilmeleri yönünden çok olumlu bulduğu bu çalışmayı Özdilek Hipermarket her yıl tekrarlıyor ve çocukların kişisel gelişimine katkıda bulunmayı amaç ediniyor. Özdilek müşterilerine ve tüm İnegöl Halkına yönelik aktivitelerine aralıksız olarak devam ettiriyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş