“Halkımız ilçe kasaplarına güvensin”

Osmangazi ilçesine bağlı Geçit Mahallesi’nde yaşanan olayda at eti ele geçirilirken gözler ilçemize döndü. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnkayalar Kasap Sahibi Fahri İnkaya, İnegöllü kasapların böyle bir şey yapmasının mümkün olmadığını ifade ederek, “Halkımız ilçe kasaplarına güvensin” dedi.

Yayınlama: 26.01.2015
1.909
A+
A-

BURSA’DA NELER OLDU

Osmangazi ilçesine bağlı Geçit Mahallesi’nden bir atın çalındığı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. İki özel otomobili Kestel ilçesinde takibe alan Yıldırım Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile şüpheliler arasında kovalama yaşandı. Otomobillerden birini Kestel civarında terk eden şüpheliler kaçtı. Araçta yapılan aramada 95 kilo at eti ele geçirildi. Kaçan diğer otomobil de çok geçmeden yakalandı. Araçta bulunan S.Ç. gözaltına alındı. Üzerindeki kanlı elbiseler, çizmeler ve satırla yakalanan S.Ç’nin geçtiğimiz günlerdeki at eti operasyonuyla alakalı gözaltına alındığı, ancak adli kontrolle serbest bırakıldığı öğrenildi.Ele geçirilen etler Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği bahçesine getirildi. Burada olay yeri inceleme ekibinin yaptığı incelemenin ardından etler Tarım Müdürlüğü’ne gönderildi. Operasyonda yakalanan araçlar ise otoparka çekildi.Zanlı S.Ç, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

 






İNEGÖL’DE OLMASI MÜMKÜN DEĞİL

Bursa’da yaşanan at eti skandalından sonra gözler İnegöl’ede çevrilirken, görüşlerini aktaran İnkayalar Kasabı Sahibi Fahri İnkaya “Bursa’da bu tür olayların olduğunu duyuyorduk ama İnegöl’de olması mümkün değil. İnegöl kasaplarının böyle bir şey yapması söz konusu bile olamaz. Halkımız bu konuda rahat olsun ilçe kasaplarına güvensin” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş