İZED’e özel mavi kapak kumbarası

Renk Grup firma temsilcisi Erdem Bozkuş, İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Halil Peynirci’ye gerçekleştirdiği ziyaretinde İZED’e 1 adet mavi kapak ve pet şişe toplama kutusu hediye etti.

Yayınlama: 01.09.2014
2.568
A+
A-

Pet şişe görünümlü olan ve farklı renklere sahip olabilen bu hazne görenleri kendine hayran bıraktı.

 

ÇALINMAYA KARŞI YERE SABİTLENİYOR






İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Halil Peynirci’ye gerçekleştirdiği ziyaretinde konuşan Renk Grup temsilcisi Erdem Bozkuş şunları söyledi: Renk Grup olarak mavi kapak ve pet şişe toplama ürünlerinde yeni bir çağa imza atmak istedik. Bunu da AR-GE çalışmalarımızı yaparak su şişesinin büyük hacmi olarak patentli bir ürün oluşturduk. 600 tane yarım litrelik pet şişe alıyor, 2 bin 500 ile 3 bin arası mavi kapak hacmi var. Normalde halkımız mavi kapak ve pet şişe topluyor. Pet şişeden 6 saat enerji kazanımı oluyor ama bunu yaygınlaştırmak için ve görsel açıdan insanlar görüp bilinçlensin diye bu şekilde bir ürün yaptık. Bu ürünü İstanbul’da birçok belediyede uyguluyoruz. Şuanda isteyen birçok belediyemiz var. Yazışmaları ve teklifleri süren belediyelerimiz var, uygulatan belediyelerimiz var. Gazi Osmanpaşa Belediyesi’nde uyguladık, Pendik Belediyesi’nde uygulandı, Tekirdağ Belediyesi 5 bin adet istiyor… Aynı zamanda farklı ürünlerimiz de var. Atık yağ toplama ünitemiz ve paylaşım noktamız var. Bu şekilde çalışmalarımızın hepsi patentlidir. Duyarlı bir halk olduğumuz için bu tür ürünlerin yaygın olacağını düşünüyorum. Bu ürünü istediğimiz renkte yapabiliyoruz. Güvenlik olarak yere sabitlidir, çalınmaya karşı güvenlik önlemi alınmıştır. Aynı zamanda üst kapağında güvenlik açısından kilidi vardır, kilit açılmadan hiçbir şekilde müdahale edilemiyor. Dış mekânda kullanıldığı için yağmura, suya, kara dayanıklı ve içerisinde su tahliyesi var. Yanmaya karşı dayanıklı bir ürün. Polyester bir ürün ama içerisinde ısı yalıtımı vardır. Sigara izmariti ve benzeri bir şey atıldığı zaman yanma özelliğini devre dışı bırakıyor. İnegöl Belediyesi ile birlikte çalışan İZED kurucusu ve Başkanı olan Halil ağabeyimizin dostluğuna istinaden 1 adet hediyemiz olmuştur. Burada uygulamasını yaptık. Umarım bu tür ürünler belediyemizde yaygınlaşır ve çoğalır

 

İNŞALLAH ÖRNEK OLUR

İZED Başkanı Halil Peynirci ise konuşmasında şunları dile getirdi: Kendisi ile uzun süreden beri gelen dostluğumuza istinaden kapak toplama kampanyamızdaki engelli çocuklarımıza alacağımız tekerlekli sandalyelerde kendisinin de katkısı olmasını istediğinden dolayı bu işleri yaptığı için firması olarak bizlere bunu hediye getirdi. İnşallah bizimki bir örnek olur. Belki belediyemiz bizim bu yapmış olduğumuz güzelliğin karşısında İnegöl’ün her noktasına, her köşesine, her işyerinin önüne bu hijyenik ve güzel görünümlü pet şişe toplama kutusundan koyar. Bir kez daha kendisine teşekkür ediyoruz.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş