“Adamı zorla başkan adayı yaptılar”

Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, bu kapsamda Hamidiye Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Fikret Fidan’ın zorla başkan adayı yapıldığını ifade eden Aktaş, “Adamı zorla başkan adayı yaptılar” dedi.

Yayınlama: 28.03.2014
993
A+
A-

Hamidiye Mahallesi’nde esnafı ziyaret eden Alinur Aktaş, daha sonra mini miting düzenledi. Aktaş’a, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.

 

YAPAMADIKLARIMIZI DA SÖYLÜYORUZ






Yaptıkları projeler kadar yapamadıklarını da söylediklerini ifade eden Aktaş: “Temennimiz ve duamız, bu seçimlerin İnegöl’ümüze de, ülkemizde de hayırlı hayırlar getirmesidir. 10 yıllık sürede İnegöl’ümüze birçok hizmet yaptık. Toplu konutlar yaptık. 2.OSB’yi kazandırdık. Altyapı ve üst yapı ile ilgili çalışmalar yaptık. Doğumdan ölüme kadar Belediye var. Doğum yapan bayanlarımızı Belediye’den personelimiz ziyaret ediyor, hediyeler takdim ediyor. Cenaze hizmetlerimizle de hizmet veriyor. Biz 2009 yılında beyannamelerimizi dağıttık. Bunların bir kısmını uyguladık; bir kısmını yapamadık. Yapamadıklarımızı da söylüyoruz” dedi.

 

DUYUMLARLA SİYASET YAPMAYA KALKARSAK ALLAH MUHAFAZA

MHP Heyetinin eleştirilerine cevap veren Başkan Aktaş, ““İnegöl de yeşil alan hiç yok, yeşil alanların hepsini sattılar” dediler. Bunu söylüyorsan neresi olduğunu söyleyeceksin. Bunu açıklayacaksın hangi yeşil alanı satmışız. İhaleye ya bir firma giriyor ya da 2 firma giriyor diyorlar. Bu devletin hâkimi ve savcısı var. Eğer bu konuda bir tespitin varsa duyarlı bir vatandaş olarak dilekçeni yazarsın. En önemlisi beni yaralayan konu ayrımcılık yapılıyor deniyor. Ben Kürt’ün halayına, Laz’ın horonuna, Manav’ın çiftetellisine katılan bir insanım. Böyle bir şey söz konusu bile olamaz. “Belediyede kimse bu adama saygı duymuyor” yeni çıktı bu açıklamalar gazetelerde. “Belediyede saat 11 de işe gelenler var, hatta işe gelmeyen adamlar var” arkadaş bunu söylüyorsan, çıkıp o adamın ismini de söylemen lazım. Kusura bakma, bunun altını dolduracaksın. “Pazarcılar ‘ölün’ demişim. 2 gün sonra basın açıklaması yaptım. Dedim ki “Buna tavuklar bile güler. Böyle bir şey olmadı. Neye dayanarak bunu söylüyorsun.”. Ertesi gün dedi ki “Alinur Aktaş’ı severim. İyi bir kardeşimizdir. Kalbini kırmak istemezdim. Ben öyle duydum”. Eğer birbirimize duyumlarla siyaset yapmaya kalkarsak Allah muhafaza. Bayburtlular’dan başkanın haberi olmadan eski başkanlar -ki hepsi MHP’li- çıkıp bizi Bayburt’a hakaret ediyormuşuz diye eleştiriyorlar. Biz asla Bayburt’a hakaret etmeyiz. İftira atıyorlar” ifadelerini kullandı.

 

İFTİRALARINI YÜZÜME KARŞI SÖYLE

Fikret Fidan’ın televizyon programına katılmadığını ifade eden Başkan Aktaş, şu ifadeleri kullandı: Adamı zorla başkan adayı yaptılar. Söz vermişsin programa katılmıyorsun. Otel’de bir saat önce de toplantı yapıyorsun. Bu çok ayıp bir şeydir. Ben 10 yıldır Belediye Başkanıyım yıpranmışsam ben yıpranmışım. Sen neden kaçıyorsun? 3 gün önceden söyledik dediler, televizyon sahipleri böyle bir şey yok dedi. Hodri meydan dedim. Hiç beklemeyelim Pazartesi programım var, buyur gel dedim. Olmaza dedi Çarşamba Süper Kanal’dayım, oraya gel dedi. Ona da tamam dedik. Televizyon sahibi aradı, diğer iki parti de bu programa katılmak istiyor. Problem yok girebilirler dedim. Fikret Fidan istemiyor dedi. Tek başına televizyona çıkıyor. Kanal 16’da yapalım dedim. 4, 14, 24 kişi önemli değil ben çıkarım dedi. Beyefendi Kanal 16’da çıkmam dedi. Çamur at izi kaldı mantığıyla söylediklerini tartışalım dedim. Yok, ben çıkmıyorum dedi. 236 bin kişinin karşısına çıkacak, yeri geldiğinde düğününe, cenazesine katılacak olan, protokolünde temsil edecek, mobilya, köftesine, kaplıcaya yön verecek adam televizyona çıkmak istemiyor. İftiralarını yüzüme karşı söyle. Neden çekiniyorsun? Ben çok rahatım. Velhasıl bu zat-ı muhteremin gelmeye niyeti yok. Ben üzerime düşeni yaptım. Artık seninle muhatap olmam. Sana iftira atmadım ama sen bana iftira attın. Konuşmadığım şeyleri önüme koymaya çalıştın. 80 dönemi siyaseti ile çamur at izi kalsın mantığıyla hareket ediyorsun.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş