AĞIZ VE DİŞ HASTANESİ ALANYURT’TA HİZMETE BAŞLIYOR

İnegöl Ağız ve Diş Hastanesi 27 Haziran Pazartesi’den itibaren Alanyurt’taki yeni binasında hizmet vermeye başlayacak.

Yayınlama: 23.06.2016
4.899
A+
A-

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “İnegöl Ağız ve Diş Hastanesi 27 Haziran Pazartesi’den itibaren Alanyurt’taki yeni yerinde hizmet vermeye başlayacaktır” ifadelerini kullandı.

 

BUGÜN AÇIKLANACAK






Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu ise, “Evet Pazartesi gününden itibaren İnegöl Ağız ve Diş Hastanesi Alanyurt’taki yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak. Konu ile ilgili yarın (Bugün) yeni hastanemizde basın açıklamasını detaylı olarak yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

HASTANEDE YOK YOK

Uzun süren çalışmaların ardından hayata geçirilen ve bir takım evrelerde sorunları çıkan İnegöl Ağız ve Diş Hastanesi, sonunda yeni binasında hizmet vermeye başlayacak. Okur Gazetesi olarak incelemelerde bulunduğumuz hastane, bekleme salonları, muayene odaları, otopark ve çevre düzenlemesinin de yapılması ile adından söz ettirecek bir hastane olacak.

 

HASTANE ÖNÜNDE HEYKEL

İnegöl Ağız ve Diş Hastanesi estetik yapısı ile Pazartesi gününden itibaren hizmetleri yeni binasında verecek. Yeni bina önünde bulunan diş heykeli ise binanın yanında küçük kalsa da estetik açıdan güzel görüntü sunuyor. Binanın giriş kısmında yapılan mini kavşak ve düzenlemeler de vatandaştan tam not aldı.

 

AÇILIŞ BEKLENİYOR

Hastanedeki kaynaklardan edinilen bilgilere göre şu anda İnegöl Ağız ve Diş Hastanesi’nde son rötuşlar yapılıyor. Şuanda hastanenin bir çok noktasında %100 hazır olarak hizmet verecek potansiyelde olsa da, bazı alanlardaki eksik ve aksaklıkların giderilmesi için 27 Haziran Pazartesi günü bekleniyor.

 

ALANYURTLULAR MEMNUN

Alanyurtlu vatandaş İnegöl Ağız ve Diş Hastanesi’nin Alanyurt’ta hizmet verecek olmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Alanyurt’un otel olarak kullanıldığını belirten vatandaşlar, İnegöl Ağız ve Diş Hastanesi ve benzeri yatırımların Alanyurt’ta yapılması ile eski bedenin daha fazla gelişebileceği görüşünde.

 

YILAN HİKAYESİNE DÖNMÜŞTÜ

Alanyurt’ta yapılan ve 27 Haziran Pazartesi gününden itibaren hizmet verecek olan hastanenin yapım aşaması yılan hikayesine dönmüştü. Yapım çalışmalarının durması, çeşitli çevrelerce eleştirilse de, sonunda vatandaşlar yeni hizmet binasında maksimum hizmet alacak.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş