DOKTORUNDAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Hakkari’nin Çukurca ilçesi kırsalında devam eden operasyonlarda bu sabah çıkan çatışmada 7 asker şehit olmuş, 21 asker de yaralanmıştı. Yaralanan askerlerden biri olan İnegöllü Uzman Çavuş Yavuz Mete, GATA’da tedavi altına alındı. Kahraman askerimizin sağlık durumunun ciddi olduğunu ifade eden doktorları, ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

Yayınlama: 05.09.2016
2.733
A+
A-

Geçtiğimiz Cumartesi günü sabah saatlerinde Çukurca kırsalında operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çatışma çıkmıştı.

 

Yaşanan çatışmada 7 asker Şehit olurken, 21 asker ise yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı.






 

Uzman Çavuş Yavuz Mete’nin GATA’daki doktoru, yaralı askerimizin sağlık durumu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunarak, şu ifadeleri kullandı: “Durumu şu anda kritik. Çok kötü durumu. Uzman Çavuş kendisi. Malesef durumu çok kritik. Hasta kanamaya bağlı olarak bir iki defa kalbi durmuş ve daha sonra tekrar çalıştırılmış. Dolayısı orada sıkıntı var. Sonra damarlarına başka yerden nakil yapılmış. Ama hastanın durumu şu anda çok ağır. Hemen hemen beyin fonksiyonların tamamının çalışmadığını söyleyebilirim”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş