AK Parti: 20+3 / MHP: 8

Pazar günü yapılan seçimlerin sonuçlarına göre İnegöl Belediye Meclisi ve İnegöl’den Bursa Büyükşehir’e gidecek meclis üyeleri de belli oldu. Seçim sonuçlarına göre İnegöl Belediye Meclisi AK Parti ve MHP’den oluşacak. Meclis üyelerinin 20’si AK Parti, 8’i MHP olacak. AK Parti’nin 3 kontenjan üyesi de meclise girince sayı 23’e 8 olacak.

Yayınlama: 01.04.2014
1.290
A+
A-

Geçtiğimiz dönem AK Parti, Saadet Partisi, MHP ve bir bağımsız adayın bulunduğu İnegöl Belediye Meclisinde bu dönem sadece AK Parti ve MHP yer alacak.

 

İŞTE AK PARTİ’NİN MECLİSEKİ KADROSU






AK Parti’de Berat Ertopuz, Alper Taban ve Eşref Yiğit kontenjandan meclise girerken, AK Parti’nin mecliste yer alacak 20 üyesi ise şöyle: Turgay Yel, Nedim Bayram, Selahattin Külcü, Asuman Akçay Sakallı, Osman Çiçek, Ahmet Kara, Süleyman Yılmaz, Serap Aytemur, Sedat Öpçiner, Fevzi Dülger, Adil Kansu, Hakkı Baydar, Hivzullah Ayte, İhsan A.Alaeddinoğlu, Irmak Akçay, Yüksel Beyhan, Osman Arslan, Rafet Yavuz, Mehmet Yurttutan, Mürsel Avaşar.

 

İŞTE MHP’NİN MECLİS KADROSU

MHP’nin mecliste yer alacak 8 kişilik kadrosu ise şöyle: İsmail Karaman, Hakan Ergül, İdris Hocaoğlu, Seda Arık, Fehmi Sarı, Regaip Korkmaz, Enver Aybey, Emin Özdemir.

 

BÜYÜKŞEHİR AK PARTİ 6, MHP 1 ÜYE GÖNDERİYOR

Öte yandan, İnegöl’den Bursa Büyükşehir Belediye Meclisine gidecek 7 isim de belli oldu. Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte AK Parti kontenjan üyesi Berat Ertopuz ve meclis sıralamasında ilk 4 sırada yer alan; Turgay Yel, Nedim Bayram, Selahattin Külcü, Asuman Akçay Sakallı Büyükşehir meclisinde yer alacak. Büyükşehir kadrosunda MHP’den ise sadece İsmail Karaman bulunacak.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş