AK Parti’nin Cumhurbaşkanı Adayı RECEP TAYYİP ERDOĞAN

İlk kez halk tarafından seçilecek olan Cumhurbaşkanğı ile ilgili AK Parti’nin adayı Recep Tayyip Erdoğan oldu.

Yayınlama: 02.07.2014
994
A+
A-

Halk tarafından ilk kez seçilecek Cumhurbaşkanlığı ile ilgili merakla beklenen açıklama dün yapıldı. AK Parti’nin adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan oldu.

 

Ankara’da düzenlenen aday açıklama programına katılan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli izlenimlerini gazetemizle paylaştılar.






 

KLASİK BİR CUMHURBAŞKANI OLMAYACAK

Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklamasını değerlendiren İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş şunları kaydetti: Tüm teşkilatımızın, belediye başkanlarımızın, milletvekillerimizin katılımıyla düzenlenen Cumhurbaşkanı aday açıklama toplantısında AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Ali Şahin partimizin Cumhurbaşkanı adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini açıkladı. Sayın Başbakanımız bir hayli duygusal bir konuşma yaptı. Konuşmasında ekonomiden, özgürlüğe kadar geniş bir yelpazede değerlendirmelerde bulundu. Yapmış olduğu kapsayıcı konuşma ile birlikte yeni dönemde Cumhurbaşkanının klasik bir protokol erkânından ibaret olmayacağını, daha aktif bir Cumhurbaşkanı olacağının sinyallerini verdi. Bugüne kadar Başbakan olarak Türkiye’yi başarıdan başarıya koşturan Recep Tayyip Erdoğan inanıyorum ki Cumhurbaşkanı olarak da bu başarısını katlayarak sürdürecektir.

 

İLÇE TEŞKİLATI SEÇİME HAZIR

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli ise değerlendirmesinde şöyle konuştu: Çok önemli bir günü daha geride bıraktık. Halk tarafından seçilecek olan Cumhurbaşkanı için AK Parti olarak belirlediğimiz adayı görkemli bir törenle kamuoyu ile paylaştık. Teşkilatımızın genel kurul delegeleri, belediye başkanları, milletvekilleri ile bir arada olduğumuz aday açıklama töreninde halkımızın beklentileri ışığında 12. Cumhurbaşkanlığı içim adayımız Recep Tayyip Erdoğan oldu. 12 yılda Türkiye’de birçok işleri başarıyla yerine getirdik. Bugünkü toplantıda anladık ki daha çok yapılacak işlerimiz var. Yeni dönemde inşallah Cumhurbaşkanı daha aktif olacak. 10 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek seçimler öncesinde bizler hazırlıklarımızı tamamladık. Propaganda çalışmalarımıza kısa bir süre içinde başlayacağız. Seçik Koordinasyon Merkezi’ni oluşturduk. Sandık başı görevlerimizle haftalardır toplantı halindeyiz. Biz Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırız. Genel Merkezimizin talimatları ile birlikte sahada çalışmalarımıza başlayacağız. İnegöl halkının bize bu seçimlerde büyük teveccüh göstereceğini ve İnegöl’ün rekor bir oyla destek vereceğine inanıyoruz. Seçimlerin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş