Aktaş’tan Leblebici’ye ziyaret

23 Ocak 2015’te gerçekleştirilen kongre ile AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Esra Leblebici’ye Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bayan Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte tebrik ziyaretinde bulundu.

Yayınlama: 06.02.2015
925
A+
A-

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Parti Kadın Kolları İlçe Başkanlığına seçilen Esra Leblebici’yi ziyaret etti.

 

AKTAŞ’TAN HAYIRLI GÖREV TEMENNİSİ






Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Aktaş, “Hepinizin bildiği gibi kısa bir süre önce Adalet Ve Kalkınma Partimizin Kadın Kolları Kongremizi gerçekleştirdik. Öncelikle ben kongrede görev alan çok değerli Başkanımız Esra Leblebici hanımefendi ve değerli yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Kongre tarihindeki değişiklik sebebiyle ve o tarihte farklı bir programda olmasından dolayı kongreye kendisi adına Başkan Vekili Turgay Yel’in katıldığını belirten Başkan Aktaş, Esra Leblebici’nin 30 Mart 2014 seçimlerinde meclis üyesi adayı olarak kendileri ile beraber partiye yıllardır hizmet eden değerli bir isim olduğunu belirtti. Aktaş, Esra Leblebici ile  çok daha güzel işlere imza atarak İnegöl’de yaşayan bayan seçmenlere seslerini duyurma adına önemli bir fayda üreteceklerini vurguladı.

 

FARKLI KADEMELERDE HİZMET EDİYORUZ

Başkan Aktaş son olarak; “Bugün hem kendilerine selam vermek, hem hayırlı olsun demek, beraberinde de tabiî ki tecrübemizi, bilgi birikimimizi yeni görev alan arkadaşlarımızla paylaşmak adına buradayım. Takdir edersiniz ki siyasette sadece Belediye Başkanlığı, Milletvekilliği, İlçe Başkanlığı gibi görevler yok. Farklı kademelerde hizmet ediyoruz, görev yapıyoruz. Bunlar zincirin birer halkaları gibi. Bu teşkilatta görev yapan her kardeşimizin, her arkadaşımızın ayrı bir öneminin, görevinin ve değerinin olduğunu da ben özellikle ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle kendilerine aldıkları bu sorumlulukta başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

Ak Parti Kadın Kolları İlçe Başkanlığına seçilen Esra Leblebici ise, ziyaretlerinden dolayı Başkan Aktaş ve Meclis Üyelerine teşekkür ederek, bunun bir bayrak yarışı olduğunu belirtti. Kendilerinden önceki yönetime yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür Eden Leblebici, yeni yönetim olarak kendilerinin de İnegöl için koşturup, çalışacaklarını ifade etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş