Araç içinde acı ölüm

İnegöl’e bağlı Şipali Mahallesi’nde meydana gelen olayda, şarampole uçup kabak tarlasında duran araçtaki sürücü ölü olarak bulundu.

Yayınlama: 26.09.2016
1.028
A+
A-

Edinilen bilgilere göre; İnegöl’e bağlı Şipali Mahallesi mevkiinde kabak tarlasında bir aracın uzun süredir durduğunu fark eden mahalle sakinleri tarla sahibi Ahmet Çetin’i arayıp haber verdiler. Kabak ektiği tarlasına gelen çiftçi Ahmet Çetin, tarlasına uçan araca yakınlaştı. Aracın içine bakan çiftçi, şoför koltuğundaki hareketsiz olan şahsı görünce durumu hemen 112 ve İnegöl Jandarma ekiplerine haber verdi.Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekipleri, Jandarma eşliğinde aracın kapısını açtılar. Sağlık ekipleri ilk teşhisinde şoför koltuğunda bulunan sürücünün öldüğünü tespit ettiler.

 

KALP KRİZİ GEÇİRİNCE TARLAYA UÇMUŞ






Jandarma ve Trafik timinin ilk incelemesinde, Akbaşlar Mahallesi mevkiinde gelip İnegöl’e seyir halindeki 35 YU 191 plakalı özel otomobil sürücüsü 70 yaşındaki Tevfik Aykut’un iddiaya göre direksiyonda kalp krizi geçirip kontrolden çıktığı, yolun solundaki şarampolden kabak tarlasına uçarak durduğu iddia edildi.

 

TARLA SAHİBİ OLAYI AKTARDI

Olayı anlatan tarla sahibi Ahmet Çetin, mahalle sakinlerinin kendi tarlasında bir aracın uzun süredir durduğunu söylediğini belirterek, “Ben de tarlama gelip aracın içine baktığımda sürücünün hareketsiz olarak durduğunu gördüm. 112 ve jandarmaya haber verdim. Onlar gelip baktılar. Sürücü hayatını kaybetmiş” dedi.

 

Cenaze,Savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

 

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş