“Balonun havası gitmiş, balon sönmüştür”

Cerrah’ta nokta mitingi düzenleyen Saadet Partisi (SP) Belediye Başkan Adayı Salih Berber, “Bir televizyon programına dahi çıkamayanlar, İnegöl’ü nasıl yönetecekler. Balonun havası gitmiş, balon sönmüştür.” diye konuştu.

Yayınlama: 25.03.2014
887
A+
A-

Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Salih Berber, önceki gece Cerrah’ta nokta mitingi düzenleyerek vatandaşa seslendi.

 

İNEGÖL’Ü NASIL YÖNETECEKLER






Selamlama konuşmasının ardından Cerrah Belde Belediyesi sakinlerine seslenen Salih Berber şunları dile getirdi: “Bir televizyon programına dahi çıkamayanlar, İnegöl’ü nasıl yönetecekler. Allah’ın izniyle biz geleceğiz tüm kardeşlerimizle, inançlı kardeşlerimizle, bilinçli kardeşlerimizle, şuurlu kardeşlerimizle geleceğiz ve İnegöl’ümüze de Cerrah’ımıza da, diğer beldelerimize de hak ettiği hizmetleri Allah’ın izniyle biz yapacağız. Tıpkı nasıl ki Cerrah’lı hemşerim oradan yaşlı amcam, dedem, genç kardeşim, nasıl ki diyorsa ‘Allah rahmet etsin Erbakan Hoca’ya. Onun döneminde en büyük maaşı aldım’ diyorsa Allah rahmet eylesin Erbakan Hoca’ya. İşçi kardeşim diyor ki; ‘O zaman aldığım maaştan daha fazlasını hiç görmedim’. BAĞKUR’lu emekli diyor ki; ‘Erbakan’a Allah rahmet eylesin. Büyük paralar verdi’. Tarımla, çiftçilikle uğraşan diyor ki; ‘Büyük paralar verdi’. Mobilyayla, sanatla uğraşan diyor ki; ‘Allah rahmet etsin, büyük paralar verdi’. Doğru diyor herkes. O zaman Erbakan hocanın talebeleri şimdi geliyor, Erbakan Hocanın Genel Başkanı olduğu Saadet Partisi’nin Belediye Başkanı ve Meclis üyeleri geliyor, Allah’ın izniyle biz de aynı duaları alacağız sizden. Cerrah’lı kardeşim şu anda maalesef ülkemizde, ilçemizde şu anda televizyon başkanlarına çıkan genel başkanların sert tutumlarının İnegöl’de olmaması için İnegöl’ümüzde sen şu millettensin, sen de bu millettensin diyen bir tartışmanın, bir çekişmenin, bir kavganın olmaması için uyuşturucu, ahlaksızlık, aile huzuru olmaması için tek çare Saadet’tir. Başka yolu yoktur, kurtuluşun kapısını Saadet Partisi tutmuştur. İnegöl’de bir değişim olacaksa tek bir değişim olması lazım. Hem İnegöl’de, hem Cerrah’ta, hem Yenice’de, hem Kurşunlu’da, hem Tahtaköprü’de toptan bir değişim olması lazım. Nasıl olacak bu değişim, geçen seçimde Saadet Partisi yüzde 29 oy almış, 8 tane meclis üyesi çıkarmış Saadet Partisi’ni takip eden Milliyetçi Hareket Partisi yüzde 14,5 oy almış 2 tane meclis üyesi çıkarmış. Değişim nasıl olacak Milliyetçi Hareket Partisi yüzde yüz oyunu arttırsa Saadet Partisi’nin yüzde 29’una yetişir, nasıl değişim yapacak. Onun için yanlışta ısrar edilmemesi lazım. Yanlış karar ve kanaat oluşturulmaması lazım. Değişimin adresi Saadet Partisi’dir, değişim ancak Saadet’le olacak, huzur da Saadet’le gelecek inşallah.

 

BALONUN HAVASI GİTMİŞ, BALON SÖNMÜŞTÜR

Geçen dönemde farklı partilere vermiş ama şimdi Saadet diyen büyük bir kitle var, bunun önüne geçebilmek için bir oyuncak bulmuş başka bir partinin ismini anıyor. Bir tanesini balon olarak şişirmişler diğeri de o balonla oynamak istiyor, verin benim oyuncağımı onunla oynayacağım diyor. Onun için şunu diyoruz, balonun havası gitmiş, balon sönmüştür. Verin benim balonumu diyen çocuğa da diyoruz ki; senin artık oyuncağında elinden gitmiştir. Saadet gelecek İnegöl’ün yüzü gülecek inşallah. Bu gün burada çok değerli Cerrah’lı hemşerilerime son olarak şunu hatırlatıyorum, biz diğer kardeşlerimize sevgi ile yaklaşıyoruz, mevcut belediye başkanlarının hepsini seviyoruz, ağzımızdan onların şahsiyeti ile ilgili olumsuz bir şey çıkmaz, o kardeşlerimizin birikimlerinden faydalanırız. Biz İnegöl’de kimseyi ayırmayacağız, sen şu milletten, sen bu milletten diye ayırmayacağız. Şu köy başka, bu köy başka diye ayırmayacağız. Herkesi kardeş bileceğiz. Bakın şu anda bıçaklarını bilemiş partiler var, o diyor ki ben kazanayım gör sana ne yapacağım. Diğeri kazanayım bak sana ne yapacağım diyor. Televizyon ekranlarındaki 3 tane genel başkanı duymuyor musunuz, adeta birbirlerini yiyecekmiş gibi siyaset yapıyorlar. Birbirlerine hain diyorlar, hırsız diyorlar, arsız diyorlar. Ama biz ne diyoruz Saadet Partisi olarak, yapmayın, etmeyin hepiniz bizim kardeşimizsiniz, gelin Saadet Partisi’ne hep beraber hizmet yapalım kavgayı bırakın diyoruz. Allah’ın izniyle geldiğimiz zamanda hiç kimseyi ayırmayacağız, hiç bir kardeşimizi dışlamayacağız, geçmişte hangi görüşten olursa olsun hiçbir insanımızı ötekileştirmeyeceğiz bağrımıza kardeşçe, dostça basarak hizmet vereceğiz. Nasıl mı? 1970’lerde rahmetli Erbakan Hocam, CHP ile hizmet yaptı mı, yaptı. Ben İmam Hatip Lisesi mezunuyum 4 sene imamlık yaptım. Ondan sonra Hukuk Fakültesi okudum. O dönem benim önüm açıldı, yine hocam Milliyetçi Hareket Partisi ile koalisyon kurdu, hizmet yaptı mı, yaptı. Adalet Partisi ile koalisyon kurdu hizmet yaptı mı yaptı. Doğru Yol Partisi ile koalisyon kurdu hizmet yaptı mı, yaptı. Faiz sistemine dur deyip havuz sistemini getirdi mi? O zaman biz de geliriz hepsiyle çalışırız, hepsini çalıştırırız inşallah. Saadet kazanınca hiç kimse kaybetmeyecek. Saadet kazanınca İnegöl kazanacak, Cerrah kazanacak inşallah. Bunun için muhterem büyüklerim, genç kardeşlerim, hanımefendi kardeşlerim ne olur Saadet diyelim, kendimize bir iyilik yapalım anaların gözyaşları silinsin. Ahlaki anlamda ailemize ve yuvamıza huzur gelsin. Babaların şu alın teri israf edilmesin. Maalesef şu anda israf oluyor, israf edilmesin inşallah İnegöl’ümüze de, Cerrah’ımıza da güzellik gelsin huzur gelsin, ahlaki anlamda iyileşme olsun. Ekonomik anlamda faiz sistemi değil havuz sistemi gelsin. Kardeşlik gelsin kavga olmasın. Tüm bunları getirecek olan Saadet Partisi’dir.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş